Altay Bayındır’ın Rennes maçındaki performansına taraftardan yoğun tepki

UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Fenerbahçe, grubun 5. maçında Ülker Stadyumu'nda Rennes'i ağırladı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında alışılmadık bir durum yaşayan sarı-lacivertliler, ilk 30 dakikada 3-0 geriye düştü. İkinci yarı bitmeden Enner Valencia'nın golü ise sarı-lacivertli takımı umutlandırdı. İlk yarıda Altay Bayındır'ın performansı ise taraftarları bir hayli sinirlendirdi. Genç kaleci, Fenerbahçe tribünlerinden yoğun tepki aldı.

featured

Bu sezon Avrupa’da ve Süper Lig’de yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde liderlik maçına çıktı. Sarı-lacivertli ekip, grubun 5. maçında Fransız temsilcisi Rennes’i Ülker Stadyumu’nda ağırladı.

Karşılaşmanın ilk yarısında beklenmedik bir skorla karşı karşıya gelen temsilcimiz, ilk yarım saatte 3-0 geriye düştü. Maçın ilk yarısı bitmeden 42. dakikada Enner Valencia takımının ilk golünü attı ve geri dönüş için umutlandırmayı başardı.

FENERBAHÇE’DE 5 EKSİK

Fenerbahçe, Rennes müsabakasında 5 oyuncusundan yararlanamadı.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları devam eden Mert Hakan Yandaş, Luan Peres ve İsmail Yüksek’in yanı sıra uzun süreli sakatlığını atlatan ancak henüz hazır durumda bulunmayan Joshua King, kadroda yer almadı.

Dün gerçekleştirilen antrenmanda ağrı hisseden Diego Rossi de Rennes maçında takımını yalnız bıraktı.

MAÇA YOĞUN İLGİ

Fenerbahçeli taraftarlar, Rennes maçına yoğun ilgi gösterdi. Maçtan saatler önce stat civarında toplanan sarı-lacivertliler, zorlu müsabakada tribünlerde kendilerine ayrılan bölümün tamamına yakınını doldurdu.

Mücadele öncesi takımlarına sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, tek tek tüm oyuncuları tribünlere çağırarak tezahürat yaptı.

Öte yandan, karşılaşmayı çok sayıda basın mensubu da takip etti. Müsabakayı, 9 yabancı medya mensubu da yerinde izledi.

ALTAY BAYINDIR’A YOĞUN TEPKİ

Fenerbahçe’nin kalecisi Altay Bayındır’ın bir süredir formsuz olmasından dolayı taraftarların hedefinde yer alan genç kaleci Rennes maçına iyi başlayamadı.

Kalesine gelen ilk 4 şutun 4’ü de gol olunca Fenerbahçe taraftarı isyan etti.

1 golün VAR tarafından iptal edilmesiyle skorun 3-0 olmasına engel olamayan Altay Bayındır, maç henüz bitmeden eleştiri oklarının hedefine oturdu.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir