Alparslan Kuytul’un terör yapılanması Furkan Vakfı’ndan “AdanaEmniyetinde İşkence” yalanı

featured

Gaziantep’teki cami provokasyonu ile emniyet güçlerini hedef almaya başlayan Furkan Vakfı’nın bu defaki hedefi Adana Emniyeti oldu. Daha önce “Adana Emniyet Müdürü istifa” paylaşımlarıyla Twitter’da gündem oluşturan Furkan Vakfı, bu defa da “AdanaEmniyetinde İşkence” etiketiyle Twitter’da provokasyon yapıyor.

Alparslan Kuytul’un kurucusu olduğu Furkan Vakfı bu kez de Adana’da provokasyon peşinde!

HEDEFLERİ EMNİYET GÜÇLERİ

FETÖ ve PKK terör örgütlerine yakınlığı ile bilinen Furkan Vakfı yapılanmasının, yasadışı faaliyetlerine izin vermeyen emniyet güçlerini hedef alam girişimleri devam ediyor. Bu akşam Twitter’da “AdanaEmniyetinde İşkence” etiketini gündeme taşıyan Furkan Vakfı militanlarının provokasyon girişimleri netice bulmadı.

Alparslan Kuytul’dan Gaziantep’te tehlikeli provakasyon!

FETÖ ve PKK yandaşları tarafından desteklenen gündem çalışmasına sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. Furkan Vakfı’nın terör faaliyetlerine müsaade etmeyen Adana Emniyet Müdürlüğü ile ilgili daha önce de Twitter gündem çalışmaları olmuştu.

Cübbeli Ahmet’ten Furkan Vakfı açıklaması: “Bunlar hem FETÖ ile hem PKK ile iç içe olan ve vatanımızı bölmek için uğraşan adamlardır”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir