CHP’li Ali Mahir Başarır’dan Türkiye’ye büyük ihanet! ABD, Rusya, PKK ve Esed’e toz kondurmadı…

Terör örgütü PKK/YPG'ye yapılacak operasyondan önce panikleyen CHP milletvekili Ali Mahir Başarır, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı. Türkiye'nin beka meselesi olan operasyonun yapılmasına karşı çıkan CHP'li Başarır, terör örgütü PKK/YPG, ABD, Rusya, Esed rejimine ise toz kondurmadı.

featured

Almanya Köln merkezli Artı TV’de Hayko Bağdat’a konuşan CHP milletvekili Ali Mahir Başarır, skandal ifadelerle Cumhrubaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı.

Suriye’de dökülen kandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sorumlu tutan CHP’li Başarır, terör örgütü PKK/YPG, ABD, Rusya, Esed rejimine toz kondurmadı.

“8 MİLYON SURİYELİ TÜRKİYE’DE YAŞIYOR” YALANI

Suriye’deki iç savaşı sanki Erdoğan çıkarmış gibi ifadelerde bulunan CHP’li Başarır, Türkiye’de 8 milyon Suriyeli bulunduğu yalanını da ortaya atarak, “Oranın da huzurunu kaçırdın, ülkemin de huzurunu kaçırdın. 8 milyon insanı topraklarından ettin.” dedi.

“DÖKÜLEN KANLARIN EN ÖNEMLİ SEBEBİ ERDOĞAN’DIR” İFTİRAFISI

Terör örgütü PKK/YPG, ABD, Rusya ve Esed rejiminin döktüğü kanların hesabını sormaktan korkan CHP’li Ali Mahir Başarır, Hatay’ın kaybedilme riskini de barındıran terör koridorunu engelleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a saldırarak, “Bunun en büyük faili Recep Tayyip Erdoğan’dır. O topraklarda dökülen kanların en büyük sebebi kendisidir.” hezeyanında bulundu.

İçişleri Bakanı Soylu’ya misilleme yapmaya çalışan Engin Özkoç, Ali Mahir Başarır ve Tuncay Özkan rezil oldu!

TERÖR OPERASYONU ÖNCESİ, “SURİYE’NİN İÇİŞLERİNE KARIŞMA” ÇAĞRISINDA BULUNDU

Suriye’nin içişlerine karışılmamasını isteyen terör örgütü PKK/YPG’nin saldırılarını görmezden gelen ve adeta sözcülüğünü yapan CHP’li Başarır, “Suriye’nin toprak bütünlüğüne saygı göster. Suriye’nin içişlerine karışma. Türkiye’yi Ortadoğu bataklığına sokma. Her türlü barış için mücadele et.” çağrısında bulundu.

TERÖR ÖRGÜTÜ YPG/PKK’YA TOZ KONDURMADI

Terör örgütü YPG/PKK’ya toz kondurmayan CHP’li Ali Mahir Başarır, Mehmetçik ile omuz omuza çatışmalara giren Özgür Suriye Ordusu’nu (ÖSO) da hedef aldı.

CHP’li Başarır, “Özgür Suriye Ordusu ya da IŞİD ya da diğer silahlı örgütler askerimize zarar verdi.” ifadelerinde bulundu. Başarır, terör örgütü PKK/YPG’ye ise toz kondurmadı.

Hayko Bağdat ise DAEŞ ile Türkiye’yi ilişkilendirmeye çalıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir