Ali Koç’tan Mustafa Cengiz’e salvolar: “Arda Turan’a az bile ceza vermişler”

featured

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe’nin 2-1 kazandığı Fatih Karagümrük maçı sonrası Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz‘in hafta içi yapmış olduğu açıklamalara yanıt verdi. Arda’nın cezasıyla ilgili yöneltilen soruyu yanıtlayan Koç, “Ona az bile vermişler” diye konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Süper Lig’in 25. haftasındaki Fatih Karagümrük galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. “Güzel bir saha vardı.” diyen Ali Koç, “Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Takımı, hocamızı, teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Güzel reaksiyon verdiler. İlk yarıda oynadığımız futbolu maça yayarsak daha güzel olacak. Sakatlarımız da dönüce daha iyi olacak” dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz açıklamalarına yanıt veren Ali Koç, “Mustafa Cengiz’e şu an bir cevap vermeyeceğim ama yöneticilerin yalanları, iftiraları, beni ve kulübümü hedef almaları… Algı operasyonu yapıyorlar. Sanmayın ki biz bunlara cevap vermeyeceğiz. İlgili arkadaşlarım, gerektiği zaman bilgi ve belgelerle cevap verecek. Bu zihniyet var olduğu sürece Türk futbolunda ne barış olur, ne kardeşlik” ifadelerini kullandı.

Ali Koç, “Dinimizde en büyük günah iftiradır. Koskoca adamların iftiralarını araştırın. Savcılık var, emniyet var, TFF var. Devletimizin güzide kurumlarını bile zan altında bırakıyorlar” şeklinde konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir