Ali Koç’la görüşen Mesut Özil Fenerbahçe’ye yeşil ışık yaktı: “Haziran’da görüşelim”

featured

Fenerbahçe taraftarlarının rüyalarını süsleyen Mesut Özil transferi için resmi adımlar atıldı. Sözcü Gazetesi’nden Sercan Hamzaoğlu, Başkan Ali Koç, Sportif Direktör Emre Belözoğlu ve Acun Ilıcalı’yla Koç’a yakın olan bir iş insanının Londra’da Mesut Özil ile görüştüğünü ve bu görüşmenin detaylarını aktardı.

Ali Koç’un ilk talebi ocak ayı transfer dönemi için oldu. Ancak 32 yaşındaki yıldız futbolcu, ocakta transferinin zor olduğunu belirtip şartlar oluşursa sezon sonu Fenerbahçe formasını giyebileceğini iletti.

Bu şekilde yapılan görüşmenin ardından en zor kısım olan maaş konusuna geçildi. Fenerbahçe cephesi, Arsenal’ın en çok para kazanan futbolcusu olan Mesut Özil’in talebini sordu. Özil, senelik 5 milyon Euro+imza parası istedi.

8 MİLYON EUROYU BULACAK

Mesut’un bu talebi vergilerle birlikte 8 milyon Euro’yu bulacak olması nedeniyle Başkan Ali Koç, “O zaman haziranda görüşürüz” diyerek maaş pazarlıklarıyla birlikte görüşmeleri sezon sonuna bıraktı.
Fenerbahçe’nin hayalini kurduğu Mesut Özil’in durumu sezon sonu belli olacak. Taraflar haziranda bir görüşme daha yapıp transferi noktalamayı planlıyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir