Ali Koç toplantıyı neden terk etti? Ahmet Ağaoğlu açıkladı

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Ali Koç ve Berna Gözbaşı, toplantıları olduğu için erken ayrıldı. Spekülasyon yapılmazsa sevinirim." dedi.

featured

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un başka bir toplantısı olduğu için toplantıdan erken ayrıldığını açıkladı.

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TFF Başkan adayı Mehmet Büyükekşi’nin de katıldığı önemli toplantının ardından açıklama yaptı.

SPEKÜLASYON YAPILMAZSA SEVİNİRİM

Basın mensuplarına konuşan Ahmet Ağaoğlu “İçeriden herhangi bir sonuç çıkmadı, sonuca bağlı bir toplantı değildi bu. Ali Koç ve Berna Gözbaşı, toplantıları olduğu için erken ayrıldı. Toplantıya katılan bazı başkanlarımız (Ali Koç ve Mecnun Otyakmaz) bir başka toplantıya katılacakları için aramızdan erken ayrıldı. Spekülasyon yapılmazsa sevinirim. Mehmet Büyükekşi, futbol alemine uzak bir insan değil. Kendisi, Gaziantep FK döneminde sorunları bizimle birlikte görmüş bir insan. Hemen hemen her konuda bir fikir birliğine vardık” dedi.

“ÖNEMLİ İKİ GÜNDEM VAR”

Ahmet Ağaoğlu ayrıca “Sayın TFF Başkan adayı Büyükekşi ile bir araya geldik. Çok önemli iki gündem var önümüzde. Yayın ihalesi ve Yabancı limiti. Bu iki konunun bir an önce çözülmesi gerekiyor. Bu konuları istişare ettik. Verimli bir toplantı oldu. 8+3 kuralı en az bir sene daha devam etmeli. Sadece bu da yeterli değil. 14 yabancı mı olacak? 12 yabancı mı olacak?” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir