Ali Koç: Hedefimiz gemiyi yüzdürebilmek

featured

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli camianın bayramını kutlarken gündemdeki konulara ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu. Süper Lig’in oynanması gerektiğini ifade eden Ali Koç, 12 Haziran sonrası ligleri tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARI GERÇEK KAHRAMANLAR”

Fenerbahçe ailemizin tüm üyelerinin ve tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Sağlık ve mutluluk içerisinde nice bayramlar diliyorum. 2-3 ay önce bugünleri konuşsak hiç kimsenin aklından geçmezdi. Ülkemizi etkileyen salgın nedeniyle 2-3 aydır hayatımız alt üst oldu. Alışık olmadığımız ortamlarda işlerin devam etmesini sağladık. Bununla birlikte evlerde kaldığımız günlerde, unuttuğumuz bazı değerleri ve hisleri yaşadık. Ailemizle daha yakın olduk. Cephede bizim için savaşan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Onlar gerçek kahramanlar. Hayatın akışının normal olması için çalışan tüm sektör emektarlarına da teşekkür ediyorum.”

 

“EN DOĞRU KARAR LİGİ OYNATMAK”

“Sportif açıdan bakınca voleybol, basketbol var. Euroleague iptal edildi, Olimpiyatlar iptal edildi. Pek çok branşta erteleme ve iptaller oldu. Geriye bir tek futbol kalıyordu. Federasyonun verdiği karar zor bir karar. Yurt içinde, dışında tartışmalar var. Futbolu bir şekilde devam ettirmek, sezonu tamamlamaya çalışmak çok önemli. Futboldaki iptalin etkisi, diğer sporlar gibi olmayacaktır. Çok kolay bir karar değil. Kaotik bir ortam. Şu aşamada en doğru karar oynama olduğu gözüküyor. Benim şahsi düşüncem, Süper Lig ve bir alt ligin oynanması, diğer liglerin zorlanmaması. Zaman gösterecek. Kulüpler tek tek testlerini oluyor, idmanlara dönüyorlar. 12 Haziran’dan başlayarak ligi tamamlayabiliriz inşallah. Doğru önlemler ve devletimizin önderliğinde bu işi başarabiliriz.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir