Ali Koç’a, ‘Şaklaban’ diyen Ahmet Nur Çebi’ye ‘Rahmi Koç’lu gönderme!

Beşiktaşlı taraftarların "Hakkımızı Ali Koç savunuyor" eleştirilerine ‘’Şaklaban, şebek’’ ifadesi kullanan Başkan Ahmet Nur Çebi’ye sosyal medya kullanıcıları Rahmi Koç’u hatırlattı.

featured

Beşiktaş, sezonun son derbisinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalırken Başkan Ahmet Nur Çebi, aracıyla maça giderken Dolmabahçe’de taraftarların arasında kaldı. Çebi’nin bu esnada kendisini Ali Koç eleştirisi yapan bir taraftara içinde “şaklaban, şebek” ifadesi bulunan bir cümle kullandı.

“ŞAKLABANLIK YAPANLARDAN OLAMAM”

Söz konusu olayda bir taraftar, Çebi’ye “Başkanım lütfen bizi Ali Koç savunmasın” diye sitemde bulundu. Bunun üzerine Çebi, taraftarlara şu yanıtı verdi: “Evladım, ben şaklabanlık yapmaya yapanlardan olmam. Ben şebek değilim.”

“ALİ KOÇ’UN GAZINA MI GELİYORSUNUZ!”

Çebi, “Trabzon’a çok taviz veriyorsunuz” diyen bir başka Beşiktaşlı taraftara sinirlenerek “Ali Koç’un gazına mı geliyorsunuz?” diye cevap vermişti. Taraftar ise Çebi’ye “Ali Koççu mu olduk şimdi!” diyerek tepki göstermişti.

KOÇ GRUBU BEŞİKTAŞ’IN SPONSORLARINDAN

Sosyal medyada Çebi’ye Koç ailesi ile ilgili hatırlatma yapıldı. Ali Koç’un babası Rahmi Koç, Beşiktaşlı kimliğiyle biliniyor. Koç grubu, uzun yıllar boyunca Beko firmasıyla siyah beyazlılara sponsor olmuştu. Rahmi Koç, Çebi’nin başlattığı ‘Bırakmam Seni’ kampanyasına 10 milyon TL bağışladı. Çebi, söz konusu kampanyaya 5 milyon TL vermişti.

ALİ KOÇ, BEŞİKTAŞ İÇİN NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Divan Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Beşiktaş’ın Trabzonspor karşılaşmasıyla ilgili olarak kural başvurusunda bulunduğunu belirtmiş “Beşiktaş’ın kural hatası başvurusu var. Reddedildi. 7 gün tahkim süresi var. Bu maç oynandığı zaman tahkim süresi dolmamıştı” demişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir