Ali Kemal Karahasan, TikTok’ta tanıştığı eşi için Esra Erol’dan yardım istedi: “Ocakta buluştuk, şubatta evlendik, martta hamile kalıp nisanda beni terk etti”

featured

Yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında yine ilginç bir olay gündeme geldi. Dün programa katılan Ali Kemal Karahasan, karısının evden kaçtığını söyleyerek başına gelenleri anlattı.

Karısının kendisini terk ettiğini dile getiren Ali Kemal, Aslıhan Karahasan ile TikTok uygulaması üzerinden tanıştığını belirtti. Aslıhan Karahasan’ın “Aşk önemli şey, gözüm ne para da ne pulda. Güven veren kişi her şeydir” sözlerini duyunca aşık olduğunu dile getiren Ali Kemal, her şeyin çok hızlı bir şekilde gerçekleştiğini söyledi.

Eşini çok sevdiğinin vurgulayan Ali Kemal, başından geçenleri şöyle anlattı: “Aslıhan ile sosyal medyadan tanıştık. Her şey çok hızlı ilerledi. O kadar güzeldi ki, aşkımız resmen Brezilya filmi olurdu. Ocak ayında buluştuk, tanıştık konuştuk. Şubat ayında evlenme kararı aldık. Mart ayında eşim benden hamile kaldı, Nisan ayında ise ‘Babam hastaneye götürülecekmiş, Antakya’ya babamın yanına gitmeliyim’ deyip, beni terk etti” dedi.

“Evlendikten 20 gün sonra bebeğimizin olmasını istedi”

Eşinin kim olduğunu ve geçmişiyle ilgilenmediğini söyleyen Ali Kemal Karahasan, sözlerine şöyle devam etti: “Eşim bana evlendikten 20 gün sonra ‘Senden hamile kalmak istiyorum. Bebeğimiz olsun’ dedi, hayatımın en güzel sözlerini duydum adeta. Havalara uçtum”

Koluna eşinin adını yazdırmış

Hamile eşinin düşük yaptıktan sonra aralarının açıldığını anlatan Ali Kemal, “Aslıhan’a Esra Erol’a katılacağım deyince benimle barıştı” ifadelerini kullandı. Dövmeciye gittiklerini ve koluna “Aslım” yazdırdığını da açıklayan Ali Kemal, dövmesini canlı yayında gösterdi. Ali Kemal, eşi Aslıhan Hanım’ın çocuklarıyla da çok iyi geçindiğini dile getirdi.

Öte yandan Whatsapp profil resmini birlikte olan fotoğraflarını koyan Ali Kemal eşine aynı teklifte bulununca Eşinin “Profil resmini değiştirmem için daha zaman var” demesiyle şaşkına döndüğünü söyledi.

“Aslıhan ile özel içerikli konuşmalar yaptık”

Ali Kemal Karahasan’ın anlattıklarından sonra canlı yayına bağlanan Melek isimli bir kadın Aslıhan ile TikTok üzerinden tanıştıklarını onunla bir arkadaş vasıtasıyla tanıştığını anlattı. Sözlerine devam eden kadın, “Kendi telefon numaralarımızı alıp Whatsapp’ta özel içerikli görüşmeler yaptık. Ancak bu durumdan rahatsız olduğum için ben daha sonra katılmadım. Eşi uyuduktan sonra Whatsapp’tan canlı yayına bağlandığını biliyorum” ifadelerini kullandı.

“Aslıhan yüzünden ayağıma kurşun sıktılar”

Yayına katılan ancak ismini vermek istemeyen başka izleyici ise Aslıhan Karahasan yüzünden yuvasının yıkıldığını hatta onun yüzünden ayağına kurşun sıkıldığını söyleyerek herkesi şaşkına çevirdi. “Aslıhan’ın gebe kalması imkansız” diyen kadın, “Kardeşimle dost hayatı yaşadı ikisi evli olduğu halde. Hatta kardeşimden çocuğu bile var” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir