Devlet adamı mı mahallenin dedikoducusu mu? Ali Babacan’ın Halk TV’deki siyasi dedikoduları tepki topladı…

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, AK Parti hükümetlerinde görev yaptığı dönemlerdeki sırları ifşa etmeye devam ediyor. Halk TV'de katıldığı programda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile arasında geçen diyalogları anlatan Babacan'a "Devlet adamlığına yakışıyor mu?" tepkileri peş peşe geldi.

featured

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, AK Parti hükümetlerinde görev aldığı dönemde tanık olduklarını muhalefet medyasında ifşa etmeye devam ediyor. Devlet adamlığının gerektirdiği niteliklerden yoksun olduğu iddia edilen Babacan’a tepki yağdı.

DEDİKODU İLE SİYASİ RANT PEŞİNDE

Ali Babacan’ın CHP tarafından fonlanan kanallarda AK Parti hükümetlerinde görev yaptığı dönemde, hem Bakanlar Kurulu’nda hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile baş başa yaptığı görüşmelerde yaşananları anlatması, bürokratik çevreler tarafından “skandal” olarak tanımlandı.

“DEVLET ADAMI DEĞİL MAHALLE DEDİKODUCUSU”

Devlet adamlığına yakışmayan tavırlarına devam eden Babacan’a sosyal medyadan sert tepkiler geldi.

  • Daha önce aklın nerdeydi?

  • Şuna bak Tayyip Erdoğan kimleri ne makamlara getirmiş, yazık…

  • Halk Tv’de mahalle kocakarıları gibi dedikodu yapıyor, insan biraz utanır…

  • Yardımcısı ajanlıktan tutuklanmıştı, bu da devlet sırlarını yabancılara çoktan anlatmıştır

 

CUMHURBAŞKANI İLE YAŞADIĞI DİYALAOĞU ANLATTI

Dün akşam daha önce kendisine ‘beceriksiz, hırsız, Fetöcü’ gibi yakıştırmaların yapıldığı Halk TV’ye konuk olan Babacan, eski Merkez Bankası Başkanı Serdengeçti ile ilgili yaptığı açıklamada, “Hükümet kurulur kurulmaz istifasını isteyebilirdik. Muhtemelen de istifa edebilirdi. ‘Yanlış olur’ dedik, Merkez Bankası’nın bağımsızlığına dokunmuş oluruz. Dokunmadık. Sayın Erdoğan’ın bana baskı yapmasına rağmen… ‘At, bununla ne çalışıyorsun, at, ne gerek’ diyordu. ‘Olmaz’ dedim”ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir