Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven Başrolde! Müzikal Dizi Exxen’de!

featured

Acun Ilıcalı’nın yakında yayına başlayacağı dijital dizi film izleme platformu Exxen bombaları teker teker açıklanıyor. Exxen’de Aleyna Tilki  ve Survivor yarışması ile ünlenen Cemal Can’ın başrolde yer alacağı müzikal dizi merakla bekleniyor. Acun, Netflix’e rakip olmak için gözünü Z kuşağına dikti!

Acun’dan Netflix’e rakip olarak kurduğu Exxen kanalına bomba transferler! Cemal Can ile Aleyna Tilki aynı dizide! Acun Ilıcalı gözünü Z kuşağına dikti!

Survivor 2020 yarışmasının şampiyonu Cemal Can Canseven ile ünlü popçu Aleyna Tilki müzikal bir gençlik dizisinde başrolde yer alacak. TV8’in sahibi medya patronu Acun Ilıcalı’nın Exxen bombaları bir bir kesinlik kazanıyor.

Survivor 2020 yarışması ile adından söz ettiren Cemal Can Canseven ve Aleyna Tilki’nin bir araya geleceği müzikal dizi projesi oldukça heyecan yarattı. Cemal Can, Aleyna Tilki ile müzikal bir gençlik dizisinde oynayacaklarını açıkladı.

Aleyna Tilki ile birlikte dans dersi aldıklarını söyleyen Cemal Can, “Yapacağımız proje içinde müzikal olan bir gençlik dizisi olacak. O yüzdende düzenli spor ve dans dersleri alıyorum” açıklamasında bulundu.

DANLA BİLİC SÜRPRİZİ OLACAK MI?

Cemal Can’ın yakın dostu olan Danla Biliç’in de dizide yer alıp almayacağı sosyal medyada tartışma konusu oldu. Exxen’e tüm fenomenleri almayı planlayan Acun Ilıcalı, internetin sosyal medya fenomenlerine dair çok daha fazla proje gerçekleştireceği öğrenildi.

SAGOPA VE CEZA RAP STAR YARIŞMASI OLACAK MI?

Exxen’de yayınlanacak olan bir diğer merakla beklenen yarışma programı da Rap Star. Ceza ve Sagopa’nın jüri olacağı ve Acun’un bunun için tüm kozlarını kullandığı söyleniyor. Sagopa Kajmer bu haberler için “Henüz bir programda jüri olmayı kabul etmedim. Ettiğimde söyleyeceğim” açıklaması kapıyı aralık bıraktığını göstermişti. Yarışmayı Enis Arıkan’ın sunacağı ise kesinleşti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir