Ümitcan tarafından tehdit edilen Müge Anlı, Aleyna Çakır davasını çözebilecek mi?

featured

3 Haziran’da Ankara Keçiören’deki evinin salonunda yerde yüzüstü yatar halde ve boynunda bornoz kuşağı bağlı bulunmuştu.

Genç kızı, cansız bedenini bulan erkek arkadaşı Ümitcan Uygun’un 17 Nisan günü bayılana kadar dövdüğü ve bu anları da Instagram’dan canlı yayınla paylaştığı ortaya çıktı.

Aleyna Çakır’ın ölümüyle ilgili sır perdesi sürüyor. Ölümü şüpheli bulunan Aleyna Çakır’ın ailesi Müge Anlı ve ekibine başvurdu. İntihar ettiği öne sürülen Aleyna Çakır’ın, erkek arkadaşı Ümitcan Uygun tarafından dövülerek bayıltıldığına ilişkin video, olaydan önce 17 Nisan’da sosyal medyada paylaşılmış ve büyük infial yaratmıştı. Müge Anlı’ya bağlayan görgü tanıkları Ümitcan Uygun’u gece kulüplerinden tanıdıklarını ifade etti. İşte Aleyna Çakır olayının detayları…

Aleyna Çakır adını kullanan Sema Esen, 3 Haziran’da Ankara Keçiören’deki evinin salonunda yerde yüzüstü yatar halde ve boynunda bornoz kuşağı bağlı bulunmuştu. Genç kızı, cansız bedenini bulan erkek arkadaşı Ümit U.’nun 17 Nisan günü bayıltasıya kadar dövdüğü ve bu anları da Instagram’dan canlı yayınla paylaştığı ortaya çıktı.

Sema Esen’in cesedini evde bulan sevgilisi Ümitcan Uygun polis sorgusunda “Aleyna 1 yıldır kız arkadaşım. Olaydan birgün önce 2 Haziran’da akşam 20.00’de evinde yemek yedik. Sonra S.E. isimli bir arkadaşımızla kafeye uğrayıp, bir kokoreççide yemek yedik. Yemekten sonra S.E. ile Aleyna’yı evine bıraktık. Kapıdan vedalaştım, içeri girmedim. S.E. ile başka bir arkadaşıma gittik ve kalabalık bir erkek arkadaş grubu ile alkol aldık. Aleyna, bu arkadaşım ile görüşmemi istemiyordu, tartıştık. WhatsApp üzerinden gönderdiği mesajlarda intihar edeceğini ima etti. Ancak alkollü olmam ve ihtimal vermediğim için ciddiye almadım. Sabah mesajlarını okudum. Telefonla aradım, cevap alamadım. Kapıyı da açmayınca çilingir çağırdım. Eve girdiğimde salonda yatıyordu, 112’yi aradım” dedi.

ADLİ TIP RAPORU TERSİNİ SÖYLÜYOR

Ümitcan Uygun “Son görüştüğümüz gece ben içeri girmedim. Kapıdan vedalaşıp ayrıldım” dese de Adli Tıp raporuna göre Sema Esen, ölmeden önce bir erkekle cinsel ilişkide bulundu. Rapora göre genç kadının tırnaklarında deri örnekleri de bulundu. Ancak Sema Esen’in kendi rızasıyla cinsel ilişkiye mi girdiği, yoksa tecavüze mi uğradığı belirlenemediğinden İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda inceleme yapılmasına karar verildi.

Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümü hakkında Müge Anlı son dakika gelişmeleri ekrana getirmeye devam ediyor.

Aleyna Çakır’ın sevgilisi Ümitcan’dan Müge Anlı’ya tehdit!

Müge Anlı, canlı yayında kendine ve ekibine Aleyna Çakır’ın ölümünden sorumlu tutulan şüpheli Ümitcan’ın silah alıp ATV stüdyolarını basacağını söylediğini aktardı.

Müge Anlı’da canlı yayından Ümitcan’a buyur gel çağrısında bulundu.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir