Aleyna Çakır’ın katil zanlısı Ümitcan Uygun’dan pes dedirten hamle! Müge Anlı’ya destek veren modacı Kemal Doğulu’dan şikayetçi oldu…

featured

Ankara Keçiören’de Aleyna Çakır, 3 Haziran’da bir evde ölü bulundu. Sevgilisi Ümitcan Uygun’un, Çakır’a şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıkınca, Uygun gözaltına alındı. İfadesi alınan genç, serbest bırakıldı.

Ankara’da öldürülen Aleyna Çakır cinayeti ile ilgili başlatılan soruşturmada baş şüpheli olarak tutuksuz olarak yargılanan Ümitcan Uygun, dün sosyal medya hesabında uyuşturucu kullandığı sırada çektiği video ile gündeme gelmiş ve yapılan şikayetler üzerine narkotik ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın verdiği talimat üzerine verilen yakalama kararı sonrası emniyete getirilen Ümitcan Uygun, verdiği ifadelerin ardından işlemlerinin tamamlanmasıyla adliyeye sevk edilmişti. Burada Uyuşturucu kullanmak ve uyuşturucuyu özendirmek suçlamasıyla çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmasına karar verildi. Aleyna Çakır cinayeti ile ilgili açılan dosya da dahil olmak üzere Ümitcan Uygun’un tüm suçlardan yargılanacağı bildirildi.

Ümitcan Uygun, Müge Anlı ve ekibini hedef gösterdi

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Çakır’ın ölümüyle ilgili televizyon programına katılan bir tanık, Uygun’un çocuk esirgeme yurtlarında öğretmen olan annesi Gülay Uygun’un (48), yurtlardaki kız öğrencileri kötü yola düşürdüğünü iddia etti. Bunun üzerine Uygun’dan önceki gün haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi.

Gülay Uygun, yakınları tarafından Keçiören’de her zaman gittikleri boş alanda başından silahla vurulmuş halde bulundu.

Gülay Uygun’un ölümü sonrası Ümitcan Uygun, “Kendi babası kızına tecavüz eden kansızın biridir. Bu saatten sonra kimse susmayacak. Sizin yüzünüzden benim annem orada yatıyor. Bu ölümden de Müge Anlı ve yanında çalışıp da beni 24 saat arayanlar suçludur” dedi.

Kemal Doğulu Müge Anlı’ya destek olmuştu

Ümitcan Uygun’un Müge Anlı’yı sorumlu tutması ardından sosyal medyada olayla ilgili yorumlar yapıldı. Yorum yapanlardan birisi de ünlü modacı Kemal Doğulu’ydu.

Uygun’un sözlerini paylaşarak, ‘Şaka mı yapıyor bu ş..’ yazdı. Uygun ailesinin avukatı Çağatay Cengiz, Doğulu’nun bu paylaşımı sonrası savcılığa başvurarak Kemal Doğulu’nun milyonlarca takipçi olduğunu, müvekkili Ümitcan Uygun’un hakarete maruz kaldığını ileri sürdü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir