Aleyna Çakır ve Esra Hankulu’nun katil zanlısı Ümitcan Uygun’a 4 yıl 10 ay hapis

Kamuoyunda 'Aleyna Çakır' olarak bilinen Sema Esen'e yönelik "konut dokunulmazlığını ihlal", "tehdit" "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme" ve "bilişim sistemine usulsüz girme" suçlarından yargılanan Ümitcan Uygun 4 yıl 10 ay hapis cezası aldı. Mahkeme Uygun'a takdir indirimi uygulamadı

featured

Kamuoyunda ‘Aleyna Çakır‘ olarak bilinen Sema Esen’e yönelik “konut dokunulmazlığını ihlal”, “tehdit” “kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme” ve “bilişim sistemine usulsüz girme” suçlarından yargılanan Ümitcan Uygun 4 yıl 10 ay hapis cezası aldı.

Mahkeme Uygun’a takdir indirimi uygulamadı.

Ümitcan Uygun davasında flaş gelişme! Esra Hankulu’ya uyur pozisyonu vermiş…

ALEYNA ÇAKIR KİMDİR?

1999 doğumlu Aleyna Çakır adını kullanan Sema Esen Keçiören İlçesi Yükseltepe Mahallesinde yaşayan 21 yaşındaki bir genç kızdır. Takma isim kullandığı bilinen Aleyna Çakır’ın asıl ismi Sema Esen’dir.

Esra Hankulu’nun ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun, Aleyna Çakır’ı canlı yayında bayıltana kadar böyle dövmüştü…

Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen, Ankara’nın Keçiören ilçesindeki evinde, geçen çarşamba gecesi bornoz kuşağıyla kendini tavana asarak intihar etmiş şekilde ölü bulundu. Aleyna Çakır’ı cansız bedenini bulan arkadaşı Ümit U.’nun 17 Nisan günü bayıltana kadar dövdüğü ve bu anları da Instagram’dan canlı yayınla paylaştığı ortaya çıktı.

Aleyna Çakır ve Esra Hankulu’nun şüpheli ölümlerinde Ümitcan Uygun’u kim koruyor?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir