Aleyna Ağgül’ün intihar etmeden önce adını verdiği Gökhan Argın ve oğlu Göktürk Argın serbest bırakıldı

featured

Iğdır’da 18 yaşındaki Aleyna Ağgül, yaşadığı apartmanın 5. katından atlayarak intihar etti. Ağgül’ün “Ölümümden Gökhan Argın sorumludur” yazılı bir not bıraktığı belirtilirken şüpheli Gökhan Argın serbest bırakıldı.

Sabah’ta yer alan habere göre Aleyna Ağgül’ün arkadaşı olan Göktürk Argın’ın babası Gökhan Argın, Ağgül’ün fotoğrafları ile kendisine şantaj yaparak tecavüz etti. Yaşadıklarının ardından bunalıma giren genç kadın oturduğu apartmanın 5’inci katından atlayarak intihar etti.

Iğdır’da 18 yaşındaki Aleyna Ağgül, “ölümümden Gökhan Argın sorumludur” notuyla intihar etti! İş insanı ve oğlundan çirkin tuzak…

GÖZALTINA ALINDILAR

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında Gökhan Argın ve 18 yaşındaki oğlu Göktürk Argın gözaltına alındı. Gökhan Argın’ın alkollü araç kullanmak, ruhsatsız silah bulundurmak suçlarından kaydı olduğu belirtildi.

Gökhan Argın’ın ayrıca Iğdır’da otomobiliyle alkollü şekilde trafik kurallarını ihlal ettiği için kendisine ceza kesen polislere sosyal medya hesabından hakaret edip, “FETÖ’cü” diyerek suçladığı, bu nedenle Iğdır Emniyet Müdürlüğü’nün hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

SERBEST BIRAKILDILAR

Gözaltına alınan Gökhan Argın ve oğlu Göktürk Argın, ifade vermelerinin ardından “delil yetersizliği” gerekçesiyle adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Aleyna Ağgül’ün ailesi ise şüphelilerin serbest kalmasına tepki gösterdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir