Alexander Sörloth, Fenerbahçe’ye geliyor

Fenerbahçe'de gündem golcü transferi... Teknik direktör Jorge Jesus'un talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Sarı-lacivertli ekipte, hücum hattına forvet takviyesi yapmak için düğmeye basıldı. Fenerbahçe Alexander Sörloth için temaslara başladı.

featured

Jorge Jesus yönetiminde hem Süper Lig’de hem de Avrupa’da başarılı bir performans ortaya koyan Fenerbahçe’de devre arası transfer dönemi için harekete geçildi.

Fenerbahçe’de teknik patron Jorge Jesus’un talimatıyla, devre arası transfer döneminde stoper ve forvet hattına takviye yapılması bekleniyor.

FORVET HATTINA YENİ TRANSFER

Sarı-lacivertliler, forvet hattına transfer yapmak için de harekete geçti. Kanarya, Beşiktaş’ın eski yıldızı Aboubakar’ı gündemine almıştı. Fenerbahçe, yıldız oyuncu için görüşmelerine devam ediyor.

Sarı-lacivertli ekipte ayrıca Trabzonspor’un eski golcüsü Sörloth gündeme geldi. Kanarya, Norveçli forvet için temaslara başladı.

SÖRLOTH 3 MİLYON EURO MAAŞ İSTEDİ

Bonservisi RB Leipzig’de bulunan Sörloth, şu anda kiralık olarak Real Socieadad forması giyiyor. Norveçli oyuncunun Leipzig’in planlarında yer almadığı ve bonservisiyle satılacağı ifade edildi.

Sörloth bu sezon Real Sociedad formasıyla 17 maçta 8 gol, 2 asistlik performans sergiledi. 27 yaşındaki forvetin, Türkiye’ye geri dönmek için 3 milyon Euro maaş istediği gelen bilgiler arasında.

27 yaşındaki futbolcu 2019/20 sezonunda kiralık olarak forma giydiği Trabzonspor’da gösterdiği performansla Crystal Palace’tan Leipzig’e 20 milyon euro karşılığında transfer olmuş, bordo-mavili kulüp bu transferden 10 milyon euro kazanç elde etmişti.

TRABZONSPOR’DA KUZEYİN KRALI LAKABINI ALMIŞTI

Alexander Sörloth kariyerindeki en büyük patlamayı Trabzonspor’da yaptı.

2019-2020 sezonunun başında Crystal Palace’tan kiralanan golcü oyuncu Bordo Mavili formayla toplamda 49 maça çıktı ve 33 gol atıp 11 asist yaptı. Alexander Sörloth’un bu performansı kısa süre için Avrupa devlerinin dikkatini çekti.

Sörloth 2020-2021 sezonunda Leipzig’e transfer oldu.

Norveçli futbolcu Trabzonspor’da oynarken, ‘King of the North’ yani Kuzeyin Kralı lakabını almıştı. Fenerbahçe’nin, Sörloth’un menajeriyle görüşmelere başladığı ifade edildi. Sörloth’un Türkiye’ye geri dönmeye sıcak baktığı iddia edildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir