Alev Alev dizisinin Ömer’i Cihangir Ceyhan kaç yaşında, sevgilisi kim?

featured

Show TV ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan Alev Alev dizisinde başrolü oynayan Cihangir Ceyhan, Son dönemlerin yıldızı parlayan oyuncularından biri haline dönüştü. Alev Alev dizisinde Ömer Ataycı karakterine hayat veren Cihangir Ceyhan daha önce de birçok dizide rol aldı. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra, genç oyuncunun özel hayatı da izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Cihangir Ceyhan kimdir, kaç yaşında nereli? Cihangir Ceyhan’ın sevgilisi kim?

Cihangir Ceyhan kimdir?

Cihangir Ceyhan, 15 Ekim 1989 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Anne tarafı Diyarbakırlı baba tarafı ise Elazığlı olan Cihangir Ceyhan, kamera onu oyunculuk dersini İstanbul’da aldı ve ardından Diyarbakır’a döndü. 2015 yılında Yusuf isimli filmde ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Cihangir Ceyhan bu filmde Serdar karakterine hayat verdi. Cihangir Ceyhan’ın asıl çıkışı ise dijital platformda yayınlanan Sıfır Bir Adana Adana dizisi oldu. Sıfır Bir Adana dizisinde Cio karakterine hayat veren oyuncu daha sonra Çukur dizisinin kadrosuna girdi. Çukur dizisinde Azer karakteri ile de çok sevilen oyuncu başrol teklifi alınca senaryo gereği ölerek diziye veda etti. Şu sıralar ise Alev Alev dizisinde başrolde yer alıyor.

Cihangir Ceyhan sevgilisi kim?

Cihangir Ceyhan sevgilisi kim bilinmiyor. Genç oyuncu Geçtiğimiz günlerde Karaköy’de bir kadın arkadaşı ile birlikte görüntülenmiş ancak kameraları fark edince kızın yanından uzaklaşmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir