Alev Alev dizisi final mi yapıyor? Alev Alev bitiyor mu? Kaç sezon sürecek?

featured

Show TV ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan Alev Alev dizisi ne zaman bitecek final yapacak kesin olarak belli oldu mu izleyiciler çok merak ediyor bu soruyu. Bizde perşembe akşamlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan Alev Alev dizisi hakkında final tarihini erken final mi yapacak yoksa sezon finali yaparak 2. Sezon devam mı edecek konularına detaylıca sizler için yazdık.

Alev Alev dizisi ne zaman bitecek?

Öncelikle Show TV ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan ve oldukça yüksek reyting oranları ile dikkat çeken Alev Alev dizisinin kolay kolay bitmeyeceğini final yapmayacağını hemen belirtelim. Bu kanıya nereden vardınız diye soracak olursanız çünkü Alev Alev dizisi daha ilk bölümden itibaren izleyici tarafından oldukça iyi bir tepki aldı ve dizinin izlenme oranları oldukça iyi gelmeye başladı. Özellikle son dönemdeki kadın hakları ile ilgili ihlallere dikkat çeken Alev Alev dizisi hem konusuyla hem de dizideki oyuncu kadrosuyla herkesin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Alev Alev dizisi ne zaman final yapacak?

Güçlü bir dizi olarak yoluna devam eden Alev Alev dizisinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Bu güçlü kadroya Berkay Ateş, Cihangir Ceylan, Berker Güven gibi oyuncular da eşlik ediyor. Dolayısıyla oldukça güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan Alev Alev dizisinin almış olduğu reyting oranlarına baktığımızda 6 hatta 7 oranında total reytinge ulaşarak Perşembe günü bir zamanlar Çukurova ve mucize Doktor dizisinden sonra genellikle 3. sırada yer aldığını görüyoruz. Bu reyting oranları da Alev Alev dizisinin kısa zamanda final yapmayacağını gösteriyor.

Alev Alev dizisi final mi sezon finali mi yapacak?

Alev Alev dizisinin reyting sonuçları gösteriyor ki dizi 2021 yılında Mayıs ayında sezon finali yaparak uzun bir yaz tatili dönemine girecek. Yani Alev Alev dizisi final değil sezon finali yapacak. Sezon finali yapan diziler ikinci sezonda da yoluna devam edecek demektir. Kısacası Alev Alev dizisi sezon finali yaptıktan sonra 2021 yılının Eylül ayında kaldığı yrden yeni sezonuyla devam edecek. Alev Alev bitecek mi final mi olacak yoksa sezon finali yaparak yeni sezona mı kalacak sorularına böylelikle yanıt vermiş olduk.

Alev Alev dizisi yeni 2. Sezon devam edecek mi?

Dizilerin ikinci sezon devam edip etmeyeceğine genellikle 1. Sezonun son haftalarında dizinin almış olduğu reyting oranlarına bakılarak karar veriliyor. Bu da gösteriyor ki Alev Alev dizisi 2021 yılının Nisan ve Mayıs aylarında alacağı reyting oranları dizinin geleceğini de belirleyecek. Pandemi sebebiyle ağır şartlarda çalışan dizi oyuncuları ve alev alev dizisinin kadrosu almış olduğu reyting oranlarına bakılarak muhtemelen ikinci sezonda da yolla devam edecekler. Ciddi bir ekip çalışmasının gözle görüldüğü Alev Alev dizisinin ikinci sezonda da devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ancak son kararı yine de Show TV verecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir