Rust filminin çekimlerinde korkunç olay! Oscar adayı oyuncu Alec Baldwin, görüntü yönetmenini öldürdü…

featured

Oscar’a aday gösterilen dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin’in yeni filmi Rust’ın setinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

Baldwin, bir sahnenin çekimi sırasında kurusıkı tabancayı ateşledi. Ancak silahtan çıkan mermiler hem görüntü yönetmenine hem filmin yönetmenine isabet etti.

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaralanan iki kişi hastaneye kaldırılırken, görüntü yönetmeni Halyna Hutchins (42) hayatını kaybetti. Filmin senaristi ve yönetmeni Joel Souza (48) ise yaralandı. Souza’nın sağlık durumu hakkında açıklama yapılmadı.

Halyna Hutchins

Yetkililerden yapılan ilk açıklamaya göre olayın kaza olduğu düşüncesi ağırlık kazandı. Ancak polis soruşturmanın devam ettiğini ve olayın tüm yönleriyle incelendiğini açıkladı.

ÇEKİMLER DURDURULDU

Yaşanan olay sonrası yapım şirketi film çekiminin durdurulduğunu duyurdu.

Baldwin, kazadan saatler önce setten bu paylaşımı yapmıştı.

OLAY SONRASI İLK GÖRÜNTÜLER

Olay sonrası, çekimlerin yapıldığı ve kazanın meydana geldiği kilise, polis tarafından çembere alındı.

Santa Fe şehri yakınındaki Bonanza Creek Ranch bölgesinde kurulan setten olay sonrası ilk görüntüler yayınlandı.

Western türündeki Rust filminin setinde meydana gelen olay sonrası Santa Fe polisi, silahla ölümlü bir kazanın meydana geldiğini, bir kadının öldüğünü ve bir erkeğin de yaralandığını açıkladı.

Altı çocuk babası, 63 yaşındaki aktör Alec Baldwin, filmde 13 yaşındaki torunu kazara bir cinayetten hüküm giyen kanun kaçağı Rust’ı canlandırıyordu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir