Aldatmak dizisinde duygu seli! Seyirci gözyaşına boğuldu

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Aldatmak 7. bölümünde duygu yüklü sahnelere yer verdi. Sevilen dizinin yeni bölümünde seyirci gözyaşlarını tutamadı.

featured

ATV ekranlarının iddialı dizileri arasında yerini alan Aldatmak dizisi her bölümüyle nefesleri kesmeye devam ediyor.

Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan Aldatmak dizisinin yeni bölümündeki detaylar yine uzun süre hafızalarda kalacak gibi duruyor.

Dizinin sevilen kahramanları Sezai ve Güzide’nin duygusal sahneleri sosyal medyada gündem oldu. Seyirci ekran başında gözyaşlarını tutamadı.

Sezai ve Güzide’nin seyirciyi gözyaşlarına boğan sahnesi;

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Aldatmak, güçlü hikayesiyle kısa sürede büyük bir başarı yakalamıştı. Aldatmak dizisi için geçtiğimiz günlerde sezon sonunda final yaparak ekranlara veda edeceği iddiaları gündeme gelmişti.

Ancak yapımcıların son hamleleri sonrası reyting sıralamasında Aldatmak dizisi ile ilgili yüz güldüren gelişmeler yaşanmaya başladı.

Senaryosunu Yıldız Tunç’un yazıp, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yaptığı Aldatmak dizisinde adliyedeki otoritesini evde de devam ettiren Güzide, eşi Tarık ve çocuklarının hikayesi anlatılmaya devam ederken aksiyon dolu sahneler de ön plana çıkmaya başladı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir