Aldatmak dizisi nerede çekiliyor, konusu ne? Aldatmak dizisi oyuncuları kimler

featured

Atv’nin izleyenleri ekrana kitleyeceği yeni dizisi Aldatmak bu akşam ilk bölümüyle ekranlarda yerini alacak. Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizinin konusu ve oyuncu kadrosu ilgiyle karşılandı. Peki, Aldatmak dizisi konusu nedir? Aldatmak dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler? İşte tüm merak edilenler…

ALDATMAK DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Güzide, ailesine düşkün ancak yer yer mesafeli ve katı, bastığı yeri titreten, kuralcı, doğrularından asla sapmayan bir aile mahkemesi hakimidir. Adliyedeki otoritesini evde de
sürdürmektedir. Otuz yıldır Tarık’la evli olan, ailesine karşı hemen hiçbir konuda taviz vermeyen, doğru yolu kendisinin bildiğine inanan Güzide’nin Oylum ve Ozan adında iki çocuğu vardır. Ailesi için yıllardır seve seve büyük fedakarlıklarda bulunduğu için ailesinin de hakimi olmayı kendisine hak görmektedir. Tüm bu katılığının arkasında ailesine ve çocuklarına karşı çok büyük bir sevgi beslemektedir. Ancak ailesi ve hayatıyla ilgili doğru bildiğini zannettiği tüm gerçekler, bir tesadüf sonucu ansızın yerle bir olacaktır.

ALDATMAK DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Gündem yaratacak güçlü öyküsüyle yeni sezonda izleyiciyi ekran başına kilitleyecek Aldatmak’ın oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özel yer alıyor.

ALDATMAK NEREDE ÇEKİLİYOR?

Aldatmak dizisi İstanbul’da çekiliyor. İstanbul’un Beşiktaş ve Galata gibi yerlerinde çekilen Aldatmak dizisinde renkli görüntüler ortaya çıktı.

Aldatmak dizisi oyuncuları kimler? Aldatmak dizisi konusu ne? Aldatmak ne zaman başlıyor?

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir