Alaattin Çakıcı’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Alaattin Çakıcı, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çakıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Cumhuriyet Bayramını kutladı.

featured

Alaattin Çakıcı, ‘’Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanım MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin Aziz milletimizin Cumhuriyet bayramını kutlar, esenlikler dilerken devlet ve milletimizin vatan sathının her zerresinde şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının, polis teşkilatı ve jandarma teşkilatının, devletin diğer birimlerinde şehit olan tüm şehitlerimizin Rahman ve Rahim olan Rabbimin rahmeti üzerlerine olsun.’’ dedi.

Çakıcı mesajında şu sözlere yer verdi;

“Bugün olduğu gibi 1. Dünya Harbi’ndeki Batı’nın sömürgeci güçleri bir Cihan devleti olan Osmanlı’yı tarih sahnesinden silmeye çalışmıştır. Aynı Osmanlı’nın küllerinden bir Anka kuşu gibi yeniden doğan Cumhuriyet’in kurucu kadrosunun lideri Gazi Mustafa Kemal Paşa ve silah arkadaşları Aziz milletimiz ile birlikte ulusal kurtuluş savaşı vererek, emperyalist güçleri hayal kırıklığına uğratmıştır.

Bağımsızlığımızı 29 Ekim 1923’te Dünya deklare ettirmiştir. Son 40 yıldır aynı Batılı güçler devletimizin bekasını tehdit etmektedir.

Devletimizin ve milletimizin bekası için birlikte onurlu mücadele veren sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanım MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin Aziz milletimizin Cumhuriyet bayramını kutlar, esenlikler dilerken devlet ve milletimizin vatan sathının her zerresinde şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının, polis teşkilatı ve jandarma teşkilatının, devletin diğer birimlerinde şehit olan tüm şehitlerimizin Rahman ve Rahim olan Rabbimin rahmeti üzerlerine olsun.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anar milletimize saygılarımla arz ederim.”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir