Al Sancak dizisinin Yüzbaşı Ali Banazlı’sı Uğur Güneş kaç yaşında ve nereli? Uğur Güneş’in sevgilisi kim?

Bir Zamanlar Çukurova ve Kanunsuz Topraklar dizilerinden sonra Al Sancak dizisi ekrana dönen yakışıklı oyuncu Uğur Güneş'in canlandırdığı Piyade Yüzbaşı Ali Banazlı karakteri daha ilk bölümden efsane haline geldi. Peki, Oyuncu Uğur Güneş aslen nereli ve kaç yaşında? Uğur Güneş kimdir, hangi dizilerde oynadı?

featured

TRT1’de ilk bölümüyle ekranlara gelen Al Sancak’ın Ali Banazlı’sı Uğur Güneş, dizinin izleyenleri tarafından merak ediliyor. 1987 yılında Ankara’da doğan ünlü oyuncu daha önce Kanunsuz Topraklar, Bir Zamanlar Çukurova, İsimsizler gibi dizilerde boy göstermiştir. Bu noktada ise “Al Sancak’ın Ali Banazlı’sı Uğur Güneş kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı, nereli?” soruları yanıt aramaya başladı.

AL SANCAK PİYADE YÜZBAŞI ALİ BANAZLI KİMDİR?

Ali Banazlı Al Sancak dizisinin başrol karakterlerinden birisidir. Pençe Timi komutanı Yüzbaşı Ali Banazlı alınan ani bir istihbaratla timini toplar. ‘Beyaz Melek’ kod adını kullanan şüpheli bir kaynaktan gelen istihbarata göre yurt dışında bir adada çok önemli bir buluşma gerçekleşecek, örgütlere silah ve finansman sağlayan büyük bir şebeke, elebaşı teröristlerle bir araya gelecektir.

UĞUR GÜNEŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

10 Kasım 1987 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro/ Oyunculuk Bölümü’nde eğitimine devam ederken 2011 yılında ‘Yeniden Başla’ TV dizisinde ilk kez kamera karşısına geçti.

Eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a geldi ve ‘Benim İçin Üzülme’ dizisinde Şiyar karakterine hayat verdi. 2013’te yönetmenliğini Çağan Irmak’ın üstlendiği ‘Tamam mıyız?’ filminde yer alan Uğur Güneş, aynı yıl ‘Şeytan-ı Racim’ filminde Emrah karakteri ile başrol oynadı.

uğur güneş instagram

2014 yılında yayınlanan ‘Urfalıyım Ezelden’ dizisi ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu; 2015 yılında ‘Seddülbahar 32. Saat’ dizisinde yer aldı. 2015 – 2016 yılında yayınlanan ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinde Tuğtekin karakterini canlandırdı.

uğur güneş kaç yaşında

2017 yılında ‘İsimsizler’ dizisinde canlandırdığı Kaymakam Fatih karakteri ile başrolü üstlendi. Son olarak başrolünde yer aldığı ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde Yılmaz Akkaya karakterine hayat verdi.

UĞUR GÜNEŞ’İN OYNADIĞI DİZİLER

Al Sancak / Piyade Yüzbaşı Ali Banazlı / 2023

Kanunsuz Topraklar / Davut /2021

Bir Zamanlar Çukurova / Yılmaz Akkaya / 2018-2020

İsimsizler / Kaymakam Fatih /2017

Seddülbahir 32 Saat / Hüseyin /2016

Diriliş: Ertuğrul / Tuğtekin /2015 – 2016

Urfalıyam Ezelden / Çetin /2014

Düşler Ve Umutlar / 2014

Benim İçin Üzülme / 2013

Yeniden Başla / 2011

 

UĞUR GÜNEŞ’İN OYNADIĞI FİLMLER

Dumlupınar: Vatan Sağolsun / 2020

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu / Cemal Tunalı / 2019

Tamam Mıyız? / Serhat / 2013

Şeytan-ı Racim / Emrah / 2013

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir