TRT’nin yeni dizisi ‘Al Sancak’ başlıyor! Al Sancak dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Türk askerinin yaşadığı zorlukları ve mücadeleyi anlatan Al Sancak savaş, barış ve bayrak konuları konu edinmekte. Güçlü oyuncu kadrosuyla ekrana gelmeye hazırlanan TRT 1’in yeni dizisi Alsancak 19 Ocak Perşembe akşamı izleyicinin karşısına çıkacak. İşte Al Sancak dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri.

featured

TRT1‘in son dizisi ‘Al Sancak’ görücüye çıkmaya hazırlanıyor. Son dönemde dizileri ile oldukça geniş bir kitleye sahip olan TRT1 yine çok sevilecek bir diziyle geliyor. Bozdağ Film imzalı, Al Sancak dizisi yeni sezonda TRT1 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak. Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerini paylaştığı dizi Türk askerinin yaşadığı zorlukları ve mücadeleyi ekrana taşıyacak.

Al Sancak dizisinin senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Muzaffer Can Emre oturuyor.

AL SANCAK DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR

Al Sancak dizisi 19 Ocak Perşembe günü TRT1’de izleyicisinin karşısına çıkacak.

AL SANCAK DİZİSİNİN KONUSU NEDİR

Pençe Timi komutanı Yüzbaşı Ali Banaz’lı alınan ani bir istihbaratla timini toplar. ‘’Beyaz Melek’’ kod adını kullanan şüpheli bir kaynaktan gelen istihbarata göre yurt dışında bir adada çok önemli bir buluşma gerçekleşecek, örgütlere silah ve finansman sağlayan büyük bir şebeke, elebaşı teröristlerle bir araya gelecektir.

Pençe Timi başarılı olursa hem Türkiye’ye yönelen milli güvenlik tehdidini bertaraf etmiş olacak hem de kısa süre önce şehit düşen arkadaşları Atilla Yüzbaşı’nın katillerine bir adım daha yaklaşacaktır.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı operasyonda Pençe Timi’ni bir sürpriz bekler. Düşman sanılandan çok daha kalabalıktır.

Operasyon zorlu şartla altında devam ederken Ali Yüzbaşı, Nadia isminde esrarengiz bir silah taciriyle karşı karşıya kalır. Bu karşılaşma sonrası yaşanacaklar ise Ali Yüzbaşı’yı oldukça zorlu bir yola sokacaktır.

AL SANCAK DİZİSİ OYUNCULARI

Uğur Güneş – Hakan

al sancak dizisi uğur güneş
Gülsim Ali İlhan

al sancak dizisi gülsim ali ilhan
İdris Nebi Taşkan

al sancak dizisi idris nebi taşkan

Ahmet Olgun Sünear

al sancak dizisi ahmet olgun sünear

Ayrıca ; Ahmet Yenilmez, Gözde Türker, Emre Dinler, Eslem Akar, Sedef Tezhan Tezcan, Çağlar Sayın, Fatih Gühan, Faruk Aran, Rıdvan Aybars Düzey, Murat İnce, Melih Özdoğan gibi başarılı oyuncular da dizinin kadrosunda yer alıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir