Akşener’den Gültekin Uysal’a Cemal Enginyurt talimatı: Bu pisliği ihraç edin!

MHP'den ihraç edildikten sonra Demokrat Parti'ye geçen Cemal Enginyurt'un dün akşam canlı yayında gazeteci Latif Şimşek'e saldırması ve katil olduğu anlaşılan korumasının Şimşek'i yumruklaması 6'lı masada kriz çıkardı. 6'lı masanın yüzde 1 dahi oy alamayan ortaklarından Demokrat Parti'yi masaya oturtan Akşener, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı arayarak sert çıktı. Geçmişte kendisine ağır hakaretler eden Enginyurt'un Demokrat Parti'den ihraç edilmesi için talimat veren Akşener, görüntülerin utanç verici olduğunu söyledi.

featured

MHP listelerinden milletvekili seçilen ancak MHP yönetimi tarafından partiden ihraç edilen DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, dün akşam canlı yayındaki tavırları ile Türkiye’yi dehşete düşürdü.

Gazeteci Latif Şimşek’in üzerine yürüyen ve kameraların olmadığı bir noktada suç makinesi olduğu anlaşılan koruması ile Şimşek’i yumruklayan Enginyurt’un görüntüleri ortaya çıkınca 6’lı masada da kıyamet koptu.

Cemal Enginyurt’un koruması Emrah Topal katil çıktı! Suç makinesi gözaltına alındı…

AKŞENER’DEN UYSAL’A TALİMAT

Cemal Enginyurt ile yıldızı hiç barışmayan Akşener, dün akşam yaşanan rezaleti izler izlemez DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı aradı. Enginyurt’un partiden ihraç edilmesini isteyen Akşener’e Uysal’ın itiraz etmediği öğrenildi.

AKŞENER’E AĞIR HAKARETLER ETMİŞTİ

MHP Milletvekili olduğu dönemde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e de ağza alınmayacak ifadelerle saldıran Enginyurt’un “Meral Akşener hangi başarıyı elde etmiş ki kocası Nihat başarılı bir erkek olmuş?” diye başlayan ve “Her tarafı emanet bir kadın” ifadelerini kullandığı konuşması uzun süre gündemden düşmemişti.

AKŞENER’İ DE TEHDİT ETMİŞTİ

İYİ Parti genel Başkanı Akşener için çirkef ve çirkin sıfatlarını kullanan Enginyurt, “Yanında bir delikanlı varsa gelsin” diyerek Akşener’e meydan okumuştu.

DEMİRTAŞ HAVARİSİ OLDU

Meral Akşener’i Demirtaş ile kahvaltı söylemi üzerinden de ağır hakaretlerle eleştiren Enginyurt’un dün akşam Selahattin Demirtaş’ı eleştiren gazeteci Latif Şimşek’i yumruklaması, şaşkınlık yarattı.

Bir döneğin anatomisi! Bir zamanlar ülkücü olan Cemal Enginyurt, Selahattin Demirtaş için gazeteci darp etti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir