Akıncı dizisinde Nergis karakterinin hikayesi nedir? Nergis’i canlandıran Büşra Develi kimdir?

featured

Dizide başarılı bir gazeteciyi oynayan Büşra Develi herkes tarafından tanınmaktadır. İddialı ve başarılı olan gazetecinin asıl amacı ise Türkiye’de unutulmaz gazetecilerin arasına girmek istemesidir.

Büşra Develi kimdir?

1993 doğumlu İzmit’te doğan 27 yaşındaki Büşra Develi oyunculuk eğitimi almak için İstanbul’a gitmiştir. İstanbul’da yetenek sınavlarını kazanan başarılı oyuncu üniversite eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Tiyatro bölümünü kazanmıştır. Karşımıza ilk kez İlyas Yalçıntaş’ın klibinde çıkmıştır. Daha sonra sevilen oyuncu birçok başarılı platformda yer almıştır.

2015 yılında “Tatlı Küçük Yalancılar” da Selin karakterini oynayarak karşımıza çıkmıştır. Daha sonra 2016 yılında”Tatlı İntikam” dizisinde Rüzgâr karakteri ile seyirciyle buluşmaktadır. Develi; 2017-2018 yılında birçok kişi tarafından izlenen farklı bir platformda karşımıza çıkmaktadır. “Fi” dizisi ile karşımıza çıkan Develi oldukça başarılı olmuştur. 2018 yılında “Mehmet: Bir Cihan Fatihi” dizisinde Eleni’yi canlandırmıştır. Şu an ise “Akıncı” dizisinde Nergis karakteri olarak karşımıza çıkmaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir