Akın Akınözü efsanesi geri dönüyor! Kaderimin Oyunu dizisinin çekimleri başladı

featured

“Sefirin Kızı” ve “Kardeşlerim” gibi başarılı yapımlara imza atan yapım şirketi NGM Medya, yeni sezon için iddialı bir proje daha hazırladı.

Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ın oturduğu, yapımcılığını ise Nazlı Heptürk’ün üstlendiği Star TV’nin iddialı dizisi Kaderimin Oyunu, Hercai’nin yıldızı Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ı buluşturdu.

ÇEKİMLER BAŞLADI

Hikayesini Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı dizinin çekimleri başladı.

Kaderimin Oyunu’nun başrol oyuncuları; Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak ile yönetmen Emre Kabakuşak’ın çalışma anlarından ilk görseller basınla paylaşıldı.

 

 

Hercai dizisinde Miran karakteri ile büyük bir beğeni kazanan Akın Akınözü, bu sefer çok farklı bir karakter ile yeniden ekranlara gelecek.

Uzun süredir dizilerde yer almayan Öykü Karayel de yeniden hayranları ile buluşacak.

KADERİMİN OYUNU KONUSU NE?

Kaderimin Oyunu yakında Star’da başlıyor. Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın başrollerini paylaştığı Kaderimin Oyunu, Cemal ve Asiye’nin çarpıcı hikayesini ekrana getirecek.

Kaderimin Oyunu dizisinde üvey anneyle büyüyen Asiye, henüz 17 yaşındayken Cemile kaçar. Asiye’nin 2. çocuğu Umut’a hamile olduğu dönemde kocası Cemal gittikçe içine kapanır ve evi terk eder.

Ardından zengin bir ailenin kızı olan Helin Demirhan’la tanışan Cemal’in aklında hala Asiye vardır ancak zengin ve rahat hayatı seçer. Asiye’nin hayatı ise Demirhan ailesinin müştelimatında büyüyen Mahir ile tanışmasıyla tamamen değişecektir.

Güçlü anlatımı, başarılı oyuncuları ve etkileyici hikayesi ile Kaderimin Oyunu, yeni sezonda herkesi ekran başına kilitleyecek. Star Tv’de yayınlanacak olan Kaderimin Oyunu’nun henüz yayın tarihi bilinmiyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir