Akın Akınözü GQ Denge dergisine verdiği pozlarla gündemde

featured

Son zamanların çok konuşulan oyuncularından olan Akın Akınözü, yine gündeme bomba gibi düşmeyi başardı!

Hercai dizisiyle yıldızı daha da parlayan Akın Akınözü, GQ Denge Dergisine verdiği pozlarla yine takipçileri tarafından çok konuşuldu!

Hercai dizisi ile ününe ün katan Akınözü, GQ Denge Dergisine verdiği röportaj da ise şu sözleriyle de gündem oldu; “Dengesizliğin yarattığı rahatsızlığı gidermek için yaptığım yolculuklar beni her zaman daha yüksek seviyede bir denge haline getirdi.”

GQ Denge dergisine verdiği röportajda da iddialı ve özgüvenli bu sözleriyle de dikkat çekti. “Akış bana doğuştan verilen bir mesaj. Benim adım Akın, akmam lazım. Bunun yolculuğu içindeyim. Denge de ancak akış halinde mümkündür.” dedi.

Akın Akınözü kimdir?

1990, Ankara doğumlu olan ünlü oyuncu Akın Akınözü,Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math alanında eğitimini tamamlayıp, oyunculuk üzerine eğitimini de almıştır.

2014 yılında Azrail sinema filmi ile kariyerine il adımı atmıştır. 2015 yılında ise yine çok sevilen Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında boy göstermiş daha sonra ise Arkadaşlar İyidir dizisinde rol almıştır.

Şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Miran karakterini canlandıran Akın Akınözü 1.80 metre boyunda, 76 kilo ve Oğlak burcudur.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir