Akaryakıta yine indirim geliyor! Benzin ve motorinde fiyatlar ne olacak?

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren motorine 82 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

featured

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

trusd
USD
0.38%
32,02 TRY
treur-usd
EURO/USD
1,08 TRY
treur-usd
PETROL
0.23%
90,86 TRY

BU GECE MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR

Uluslararası petrol piyasasında düşüş devam ediyor. Brent petrol 25 Kasım Cuma günü son kapanışını 83.91 dolar seviyesinde yaptı. Brent petrol varil fiyatındaki düşüşün devam etmesinin ardından akaryakıt fiyatlarına gelen indirimlere bir yenisi daha eklendi. Sektör kaynaklarının aktardığı bilgiye göre bu gece yarısından itibaren motorin grubunda indirim geliyor.

MOTORİNE BİR İNDİRİM DAHA GELİYOR

Yurt dışı ürün fiyatlarındaki düşüşle birlikte motorin grubuna önceki hafta 1,54 kuruş indirim gelmişti. Motorine geçtiğimiz Perşembe günü gelen 95 kuruş indirimin pompaya yansımasının ardından bir indirim haberi daha geldi. Motorine 29 Kasım Salı gününden itibaren 82 kuruş indirim gelmesi bekleniyor. Benzin grubunda ise henüz bir indirim beklentisi yok.

İSTANBUL’DA 23,04 LİRAYA DÜŞECEK

Motorine 29 Kasım Salı gelecek indirimle litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 23.04 TL’ye, Ankara’da 23,16 TL’ye, İzmir’de 24,22 TL’ye gerileyecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir