AK Parti’nin Kamburları

AK Parti’nin sürekli oy kaybetmesinde en büyük etken AK Parti’nin kamburlarıdır. Televizyon ekranlarında ve sosyal medyada her görünmeleri, AK Parti’ye oy kaybettiriyor. Kamburlar, bunun farkında. Görevleri icabı her fırsatı değerlendiriyor ve “Recep Tayyip Erdoğan’ı savunuyoruz” bahanesiyle AK Parti’yi eritmeye devam ediyorlar.

İşte o kamburlar:

 

Kambur 1- Bülent Arınç

FETÖ terör örgütün siyaset imamı olduğu çok defa yazıldı, çizildi. Yıllarca terör örgütünün savunuculuğunu yaptı. 15 Temmuz darbe girişiminde af diledi. Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğine atandı. Şimdilerde her ağzını açtığında KHK mağdurlarının haklarını savunuyor. AK Partililer ona “yürüyen maklube” tepsisi” diyor.

Bülent Arınç'tan Fethullah Gülen'e çağrı

 

Kambur2- Burhan Kuzu

Uyuşturucu kaçakçısı Zindaşti’den, suç örgütü lideri Hanım Ağa’ya; FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’e kadar oturmadığı sofra kalmadı. Twitter’da sürekli toplumun sinir uçlarını kaşıyan ve ortadaki seçmeni AK Parti’den uzaklaştıran içerikler paylaşıyor. Tepki gösterenlere de “Benim üzerimden Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek istiyorlar” şeklinde şizofrenik cevaplar veriyor.

Resim

 

Kambur3- Melih Gökçek

Sosyal medyada iticiliğin ve yalanın sembolü haline geldi. Televizyon programlarında ve Twitter hesabında yaptığı paylaşımlarla Ekrem İmamoğlu’nu parlatmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde yapmış olduğu usulsüzlükler her gün medyaya servis ediliyor.

Melih Gökçek'in Atatürk Orman Çiftliği'ni Talan Ederek Yaptığı ve ...

 

Kambur4- Fatih Tezcan

Akıl hastanesine muayeneye gitse hücreye kapatacakları bir tip nasıl oluyor da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevgisini öne çıkartarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e saldırabiliyor? Türk milletinin Atatürk sevgisi malum. Atatürk’ü sevenlerin AK Parti’den uzaklaşması için görev Fatih Tezcan’a verilmiş.

Fatih Tezcan yine Atatürk'e hakaret etti | Veryansın TV

 

Kambur5- Ahmet Hamdi Çamlı

“Benim dedem matematiği, mühendisliği icat etmemiş olsaydı, bugün bu Alman, bu Amerikan… Bu Trump’a New York’ta oturduğu yerden bakkaldan bir torba kahvaltılık al gel ve o kahvaltılığın hesabını çıkar deseydin benim dedem matematiği, ilmi, bilimi, teknolojiyi icat etmemiş olduğu bir halde, Trump Efendi, Macron git şuradan bir kahvaltılık al kahvaltı yapalım sonra da bana hesabını çıkar deseydik vallahi billahi hesabı çıkarmak için duvar kadar tahtaya ihtiyaç duyardı.”

Evet bu cümleleri ve bunun gibi daha yüzlerce beyin yakan cümlelerin sahibi. Her şeyden önemlisi o bir milletvekili.

Ahmet Hamdi Çamlı Kimdir?

 

Kambur6- Troller

Yalılarda sefa sürüp ceplerini dolduruyorlar. Ancak zekâ seviyeleri o derece kıt ki, hepsinin etkileşiminin toplamı “Kaç Saat Oldu” hesabının yarısı etmiyor. Bot hesaplarla Twitter’da algı yapmaya çalışıyorlar ama ellerine yüzlerine bulaştırıp her defasında rezil oluyorlar.

Sosyal Medya Trolü Nedir, Kimdir, Nasıl Başa Çıkılır?

 

Kambur7- Havuz Medyası

Öyle isimler köşe yazıyor, öyle isimler televizyon ekranlarında AK Parti savunuculuğu yapıyor ki; bu işi Pensilvanya organize etmiş olsaydı ancak bu kadar başarılı olabilirdi. Millet nezdinde hiçbir inandırıcılıkları kalmadığı gibi alay konusu olmaya başladılar. O çok eleştirdikleri Fatih Portakal var ya… İşte hepsini topla, ikiyle çarp; onun reytinginin dörtte birini bile alamıyorlar. AK Parti iktidardan düştüğünde Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk onlar satacaklar.

Erkan Tan ile Sabah Ajansı Full bölüm / A Haber / 25.09.2019 - YouTube

AK Parti bu kamburlarından kurtulmadan oylarını tekrar yükseltemez. Her seçimlerde seçmen kitlesi gençleşiyor. Genç seçmen için itici olan bu tipleri bir an önce tedavülden kaldırarak AK Parti’yi savunma işini akıllı bir kadroya devretmek için Recep Tayyip Erdoğan neyi bekliyor? Tuğçe Kazaz’lar, Resul Tosun’lar, Mehmet Metiner’ler ve yukarıdaki kamburlar ile AK Parti, Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi freni patlamış kamyon misali yokuş aşağı gidiyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir