AK Parti Milletvekili Yakup Taş Adıyaman’daki depremde hayatını kaybetti

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin yıkımlara neden olduğu Adıyaman'da enkaz altında kalan AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, yaşamını yitirdi. Taş'ın acı haberini de AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

featured

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. İlki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da büyük yıkıma yol açtı.

Benzer Haberler
enver-aysever-merdan
Deprem provokatörleri Enver Aysever ve Merdan Yanardağ’a soruşturma
iskenderun-deniz-taskini
İskenderun’da deprem sonrası deniz seviyesi yükseldi, sokakları su bastı
cumhurbaskanligi-ucak-tahsisi
Cumhurbaşkanlığına ait 2 uçak deprem bölgesine gidecek arama kurtarma ve sağlık ekiplerine tahsis edildi

Kahramanmaraş Pazaryeri merkezli 7.7 şiddetindeki depremde Adıyaman’da ailesi ile birlikte enkaz altında kalan AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş hayatını kaybetti bildirildi.

YAŞAMINI YİTİRDİ

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, sosyal medya hesabından Taş’ın adına taziye mesajı yayımladı. Yavuz, paylaşımında “AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz Yakup TAŞ’ın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Rabbim vekilimize ve tüm deprem şehitlerimize rahmeti ile muamele eylesin. Mekanları cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Adıyaman Milletvekilimiz Yakup Taş ağabeyimizi de depremde kaybettik…

Samimi bir dava insanı, her daim mütebessim, cana yakın biriydi. Vekilimize, depremde kaybettiğimiz tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir