AK Partili Tuzla Belediyesi’nden grevdeki CHP’li belediyelere videolu ‘çöp’ göndermesi

featured

CHP’li belediyelerden Bakırköy ve Kadıköy’de başlayan grev dalgasına Ataşehir, Kartal ve Maltepe’den sonra Beşiktaş Belediyesi işçileri de katıldı. Beşiktaş’ta işçiler 15 Mart’ta uygulanmak üzere belediye binasına grev kararını astı.

Maltepe’de işçiler greve devam ediyor

Kadıköy’den sonra greve başlayan Maltepe Belediyesi’nde ise işçilerin bekleyişi devam ediyor. DİSK/Genel İş Sendikası’na bağlı bin 500 işçi, haklarını alana kadar greve devam edeceklerini söyledi. Geçim sıkıntısı yaşadıklarını, belediyenin haklarını vermesini talep ettiklerini belirten işçiler, Kadıköy Belediyesi işçilerine verilen ücretin aynısını istediklerini vurguladı. İlçeden gelen görüntülerde ise Maltepe sokaklarında çöp yığınları görülüyor.

“Heykeli dikilecek insanlarsınız”

İstanbul’da CHP’li birçok belediye çalışanlarının greve gitmesi sonrası AK Partili Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sosyal medya platformu Twitter üzerinden esprili bir video ile paylaşarak CHP’li rakiplerine gönderme yaptı. Başkan Yazıcı, Tuzla sokaklarında temizlik yapan personelin videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak, “Heykeli dikilecek insanlarınız” dedi. Paylaşım, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Videoda, Kemal Sunal’ın Çöpçüler Kralı filminden akıllarda kalan müzik eşliğinde temizlik yapan personelin görüntüleri yer aldı. Sosyal medya kullanıcıları videoya ilgi göstererek onlarca yorum yaptı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir