AK Partili Süleymanpaşa Belediyesi İstanbul’un sayfiyesi Kumbağ’ı bitirmeye mi çalışıyor?

featured

İstanbul’un sayfiyesi diye adlandırılan Tekirdağ’ın gözde turizm merkezi Kumbağ’da altyapı faciası yaşanıyor. Bölgeye gelen turistler ve yazlıkçılar kanalizasyon çalışması dolayısıyla zor zamanlar geçiriyor.

Bölge nüfusunun düşük olduğu kış sezonunda ve tam kapanma döneminde hiçbir faaliyet yapmayan AK Partili Süleymanpaşa Belediyesi’nin Haziran ayı girmesiyle birlikte başlattığı altyapı çalışmaları bölge halkına ve gelen turistlere zor günler yaşatıyor.

Suların sürekli kesik, kanalizasyon boru döşemesi yüzünden yolların bozuk ve toz toprak içinde olduğu Kumbağ’da halk isyan etme noktasına geldi.

KAPANMA DÖNEMİNDE YATIP TURİZM DÖNEMİNDE ÇALIŞIYORLAR

Bölge halkı, yaz döneminde başlatılan altyapı çalışmaları yüzünden sürekli elektrik ve su kesintisi yaşadıklarını belirtirken, AK Partili belediyenin Kumbağ’da turizmi bitirmeyi hedeflediğini iddia ediyor. Kumbağ sahilinin ve yollarının bakımsızlığından şikayet eden Kumbağlılar, mahallelerindeki içkili restoranların kapanması için AK Partili belediyenin bu yola başvurduğunu belirtiyor.

Kumbağ’a gelen turistlerin arabalarının yolda zarar gördüğünü söyleyen bölge esnafı “Turist gelse bile her taraf çöp içinde, kanalizasyon kokusu var. Ya suyumuz kesik oluyor ya elektriğimiz! Turizm bakanımızın bu konuya bir çözüm bulmasını bekliyoruz” diyerek isyan ettiler.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir