Hizmet yok, başarısızlık var! AK Partili Onur Uygun İstanbul’daki büyük çöküşü maketlerle anlattı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde AK Partili isim Onur Uygun, Ekrem İmamoğlu'nun fiyaskolarını örneklerle anlattı. İstanbul, CHP'li İBB Başkan Erkem İmamoğlu ile beraber adeta çöküş dönemini yaşıyor. Vatandaş kar ile mücadele ettiğinde balık yiyen, hizmet beklerken tatile giden İmamoğlu'nun fiyaskoları, İBB Meclisi'nde AK Partili Onur Uygun tarafından maketler ile gündeme getirildi.

featured

Cumhuriyet Halk Partili İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte adeta çöküş dönemi yaşanıyor.

İmamoğlu ile beraber İstanbullu büyük bir zam döngüsünün içine girerken, ”Para yok o yüzden zam yaptık” diyen İmamoğlu, olmayan paraları heykellere gömüyor.

PEŞ PEŞE GELEN İETT KAZALARI

Zamlı tarife ile seyahat eden vatandaşların adeta dökülen İETT’ler nedeniyle can güvenliği tehlikeye girmiş durumda.

Peş peşe yanan İETT otobüslerine son zamanlarda kazalar da eşlik edince ulaşım ağı felç oldu.

KAR ESARETİ SIRASINDA BALIK KEYFİ

Meteoroloji’nin günler öncesinden uyarmasına rağmen hiçbir önlem almayan İBB, vatandaşların bir anda bastıran kar nedeniyle kar altında esaret yaşamasına sebebiyet verdi. Kar esaretinin üzerinden 1 gün geçmesine rağmen TEM Otoyolu, Hadımköy yolu ve D-100 Karayolunda park edilen otomobil, minibüs, kamyonet ve TIR gibi çok sayıda araç sahipleri tarafından alınmadı.

Bir vatandaş İmamoğlu’na sert tepki göstererek, “16 km yol yürüdüm İmamoğlu rakı balık yapıyor. Çok mu acıktın! Ekmek arası ye. Zikkımın kökünü ye. İnsanlar mağdur. İBB keyif çatıyor” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı’nda konuşan AK Parti İBB ve Sultangazi Meclis Üyesi Onur Uygun, seçimden önce türlü vaatlerde bulunarak halkın gözünü boyayan İmamoğlu’nu 4 materyal ile özetledi.

Onur Uygun sosyal medya hesabından da paylaştığı konuşmasına, “Aldığı emaneti 3 yılda başarısızlığa sürükleyen bir Belediye Başkanını 4 materyal ile sizlere anlatmaya çalıştım” notunu düştü.

Uygun, İstanbul’u başarısızlıktan başarısızlığa sürükleyen CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu şu ifadeler ile anlattı:

İBB Başkanı İstanbul halkımızı gönülsüz otobüs ittirmeye mahkûm edip İSTAÇ’ın çevre teknesini kendine tahsisi etmekten çekinmemiştir. İstanbul halkı sellerle boğuşurken şortunu giyip tatile gitmekten geri kalmayan bir belediye başkanı.

Öğrenci sevgisi seçimi kazanana kadar! Ekrem İmamoğlu öğrencileri sevindirecek kararı veto etti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir