AK Parti’nin Büyük İstanbul Buluşması’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için muhteşem koreografi

AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca düzenlenen 'Büyük İstanbul Buluşması' Galatasaray NEF Stadı'nda göz alıcı bir gösteriye sahne oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmadan hemen önce kale arkası tribününde Erdoğan ve Türk bayrağı şeklinde koreografi açtı.

featured

AK Parti İl teşkilatının hazırlıklarını günlerdir büyük titizlikle yürüttüğü program için partililer stadı saatler öncesinden doldurdu. Partililer, Erdoğan’ı gelişini bekledikleri süre içinde marşlar eşliğinde sık sık “Recep Tayyip Erdoğan” sloganları attı.

“KİMSE KAYBETMEYECEK”

Statta bazı yerler Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın portreleri ve Türk bayraklarıyla donatılırken, bazı yerlere de “Öyle Bir Kazanacağız Ki Kimse Kaybetmeyecek”, “İrade Sende, Sandık Güvende”, “İstanbul Hazır, Türkiye Yüzyılı Başlıyor”, “Sandık Sandık, Mahalle Mahalle Büyüyor”, “Güçlü Lider, Büyük Türkiye”, “Hep Aynı Aşkla Liderinin Yanında” yazılı pankartlar asıldı.

https://twitter.com/KacSaatOlduTR/status/1596878453806026753?s=20&t=sCMPTIJMXwSVxsIvWHMlsw

ERDOĞAN SAHADA YÜRÜYEREK TRİBÜNLERİ SELAMLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişiyle partililerin coşkusu daha da artarken, stat hoparlörlerinden de marşlar çalındı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe daha sonra saha içinde yürüyerek tribünlerdeki partilileri selamladı. Açılış konuşmaları ve teşkilat motivasyon filminin gösteriminin ardından Erdoğan, partililere seslendi.

KOREOGRAFİ AÇTILAR

Öte yandan mitinge katılan vatandaşlar, tribünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk Bayrağı koreografisi açtılar. Koreografinin arkasında yer alan İstanbul’un sözü, tamam inşallah şeklindeki pankart dikkat çekti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir