Ajax-Beşiktaş maçının ilk 11’leri belli oldu!

featured

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında bu akşam Hollanda’nın Ajax ekibiyle deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Amsterdam’daki Johan Cruyff Arena’daki karşılaşma TSİ 19.45’de başlayacak.

KARŞILAŞMAYI FRANSIZ HAKEM YÖNETECEK

Mücadeleyi Fransa Futbol Federasyonundan Benoit Bastien yönetecek. Maçta, Hicham Zakrani ve Aurelien Berthomieu yardımcı hakem olarak görev alırken, dördüncü hakem ise Jeremie Pignard olacak. Beşiktaş, C Grubu’ndaki ilk maçında Almanya temsilcisi Borussia Dortmund’a evinde 2-1 mağlup oldu. Ajax ise deplasmanda Portekiz’in Sporting Lizbon’u 5-1 yendi.

11 KİŞİ FORMA GİYEMEYECEK

İlk maçı kendi evinde Dortmund’a 2-1 kaybeden temsilcimizde bu önemli mücadele öncesi eksik oyuncular can sıkıyor. Sakatlıkları bulunan Vida, Welinton, Atiba, N’Koudou, Ghezzal, Mehmet Topal, Pjanic ve Larin ile yeni tip koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Montero, Ajax karşısında forma giyemeyecek. Beşiktaş’ta sakatlığı geçmesine rağmen henüz hazır olmayan Alex Teixeira ve Necip Uysal da Hollanda’ya götürülmedi. Michy Batshuayi ve Kenan Karaman ise ilk 11’de başlıyor.

İLK 11’LER BELLİ OLDU

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında Hollanda’nın Ajax ekibiyle deplasmanda mücadele edecek. TSİ 19.45’te Amsterdam’daki Johan Cruyff Arena’daki karşılaşmanın 11’leri belli oldu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın şu 11 ile sahaya çıkacak:

Ersin, Rosier, Serdar, N’Sakala, Umut Meraş, Josef, Salih, Can, Kenan, Rıdvan, Batshuayi.

Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag ise şu 11’le sahada yer alacak:

“”Pasveer, Mazraoui, Timber, Martinez, Blind, Gravenberch, Alvarez, Antony, Berghuis, Tadic, Haller.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir