Ajans’ın bir türlü tutturamayan anketçisi Özer Sencar, istenileni vermeye devam ediyor

15 Temmuz darbe girişimi öncesinde yaptığı "Darbecilerin yargılanmasını doğru buluyor musunuz" anketi ile hafızalara kazınan Metropoll Araştırma'nın sahibi Özer Sencar, İBB Başkanı İmamoğlu'nun hoşuna gidecek anket sonuçları yayınlamaya devam ediyor.

featured

15 Temmuz darbe girişiminin hemen öncesinde yaptığı “Darbecilerin Yargılanmasını Doğru Buluyor musunuz? Darbe Olsa Sokağa Çıkar mısınız?” anketleri ile FETÖ adına nabız yokladığı iddia edilen Metropoll Araştırma’nın sahibi Özer Sencar, “istenileni verdiği” anketlerine devam ediyor.

Darbe girişimi sonrası FETÖ’cü Enes Kanter’in babasıyla birlikte FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve serbest bırakılan Özer Sencar’ın, son dönemlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olması için yürütülen operasyonun anket ayaklarından olduğu iddia ediliyor.

TELEVİZYONLARDA DALGA KONUSU

Yaşı dolayısıyla artık yaptığı anketlerin ve söylediklerinin ciddiye alınmaması gerektiği sosyal medyada sürekli hatırlatılan Sencar’ın en son Fatih Sultan Mehmet için söyledikleri uzun süre konuşulmuştu.

İMAMOĞLU’NU MEMNUN EDECEK YENİ ANKET

Metropoll Araştırma’nın sahibi Özer Sencar, bugün İsmail Saymaz tarafından yayınlanan anket sonuçlarında yine Ekrem İmamoğlu’nu memnun edecek sorular ve neticeler ortaya koydu.

Ankete göre İstanbullulara “İmamoğlu’nun belediyeye terörle ilişkili 500 kişiyi işe aldığı yönündeki iddiaya inanıyor musunuz?” sorusu yöneltildi.

Sencar’ın anketine göre İstanbulluların yüzde 61.7’si inanmadığını, yüzde 24.3’ü de inandığını söyledi, yüzde 14’ü ise fikir belirtmedi.

ANKETİ DİAYDER ÜYELERİ İLE Mİ YAPTI?

Daha önce de ısmarlama anket yaptığı ve verilerinin güvenilmez olduğu defalarca iddia edilen Sencar’ın İmamoğlu’nu memnun edecek sonuçları bulmak için DİAYDER anketini kimlerle yaptığı sosyal medyada tartışma konusu oldu.

“Türk askerini şehit etmek sevaptır” fetvası veren DİAYDER’li sözde hafız Ahmet Turhallı, İmamoğlu için oy istemiş

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir