Aile yanına kız öğrenci arayan ilan sosyal medyayı salladı

Sarı sitede yayınlanan bir ilan sosyal medyayı salladı. ‘’Her şey dahil yalnızca valizi ile gelebilir.’’ diyerek aile yanına kız öğrenci arayanlar, ‘’Alkolü olmayan tercih sebebi.’’ notunu düştü.

featured

Sosyal medyada paylaşılan ilginç ilanlara bir yenisi daha eklendi. Bir kullanıcı, ‘’Kendi kızımız gibi olacak. Güvenilir derslerinde başarılı, alkolü olmayan.’’ ifadeleriyle aile yanına kız öğrenci aradığını duyurdu.

Sahibinden.com’daki ‘yardımsever’ sapık ev sahibinden ‘bayana’ 400 TL’ye eşyalı kiralık ev!

Söz konusu kullanıcı şunu yazdı;

‘’Her şey dahil yalnızca valizi ile gelebilir. Aile yanına gelecek faturalar yemek dahil. Kendi kızımız gibi olacak, güvenilir derslerinde başarılı alkolü olmayan tercih sebebi.

Maddi durumdan ötürü böyle bir karar verdik. Gelen kişinin bulaşığı çamaşırı yemeğini kendim yapıcam o sadece derslerine konsantre olsun.’’

İşte aile yanına kız öğrenci arayan ilana gelen yorumlar:

ülkenin ekonomik durumuna farklı açıdan baktırmıştır. ilanı verene ayrı ilanın muhatabına ayrı üzüldüm ne zor bir icraat iki taraf için de.

trajikomik bir ilan evet ama asıl trajikomik olan maddi sıkıntılarından dolayı böyle bir ilanı fırsat olarak gören yüzlerce öğrenci olacağı

şu sarı sitenin acil olarak kapatılması lazım.

evet maddi çaresizlik sonucu açılmış ancak ben oldukça şirin buldum ilanı. “kendi kızımız gibi bakacağız” samimi bir ilan ise taşınan kişi için de tatlı bir deneyim olabilir. aile sevgisi görmeyen biri gidip kiralasa keşke. sözlük’te de böyle çok kişi var. muhtelif başlıklarda annelerine babalarına sövüyorlar.

oldukça uzun süredir benzer uygulamalar abd, ingiltere gibi ülkelerde ve ülkemizde de tatil bölgelerindeki yüksek fiyatlı yabancı dil kurslarında uygulanıyor. bence çok da uzak olmayan bir gelecekte bu durum ülkemizde de yaygınlaşacaktır. ancak herkes için güvenlik kaygılarının had safhada olduğu bu ülkede nasıl sonuçlar doğurur orası meçhul. yine de benzer bir mantık taşıyan seyahat ortaklığı uygulamaları bildiğim kadarıyla fena gitmiyor. özetle medenileşmenin sonuçlarından birisidir.

bina yasi aciklamasi binaya mi yoksa adama mi ait anlam veremedigim garip ilan.. banyo sayisi 1 olan yere ilan vermek de ne bileyim. sapık cift. ulan kadinsin hic mi dusunmuyosun.. neymis kizin kiyafetlerini de yikayacaklarmis bilmem ne..ulan siz ana babalik hevesinizi mi almaya ugrasiyonuz derim. hicbir sekilde saglikli ve mantikli bulmadigim ilandir. kodumun mallari hemen duyar kasiyonuz ay cok sirin, samimi aile ortami falan filan..yesilcam kafasindan cikin artik bi.

airbnb veya booking, couchsurfler de oda/kanepe arayınca kabahat olmuyor da sarı sitede ilan verilince mi “besleme”, “fırsatçı” olunuyor? eğer ki bir art niyet yoksa gayet yerinde bir ilandır, özel yurt ve rezidans fiyatlarına bakılınca belki durumu olmayan bir aileye yardımı dokunarak bir öğrencinin de barınma sorunu çözülmüş olur..

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir