Ahsen Eroğlu, ülkeyi terk etme kararı aldığını duyurdu!

Seçimler sonrası müzmin muhalefet adeta şoke oldu. Oyuncu Ahsen Eroğlu, seçimlerin ardından Instagram'dan paylaşım yaparak, ülkeyi terk etme kararı aldığını söyledi. Sandıkta görevli olduğunu ve elinden geldiğince herkese yardım ettiğini söyleyen Eroğlu, "Bana gitme vakti göründü" dedi.

featured

Menajerimi Ara dizisindeki rolüyle tanınan ve şimdilerde Netflix’te yayınlanacak olan Merve Kült filminde başrol oynayacak Ahsen Eroğlu, seçimin ardından yaptığı paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti.

“BANA GİTME VAKTİ GÖRÜNDÜ”

Seçim sonuçlarının ardından Instagram hesabından paylaşım yapan genç oyuncu, “Bana gitme vakti göründü arkadaşlarım, yakın zamanda” ifadelerini kullandı.

Paylaşımıyla kısa sürede sosyal medyada konuşulmaya başlayan Eroğlu, yeni bir açıklama yaparak kararı neden allığını açıkladı.

AÇIKLAMA YAPTI

Dün sandıkta görevli olarak çalıştığı ve herkese yardım ettiğini söyleyen 28 yaşındaki oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün sandık başında dürüstçe çalıştım. Sağ, sol demeden herkese yardım ettim. Etmeye çalıştım değil ettim. Çünkü ben böyle öğrendim. Kuralların dışına çıkılmasın diye çok çabaladım. Buna rağmen her şey karman çormandı. Sesini yükseltip azarlamaya kalktılar. Her iş bilmeyenin tek bildiği bağırmak olduğu için maalesef dayanabileceğim son noktaya gelmiş bulunuyorum. Söz verdiğim insanlara, iş arkadaşlarıma sözümü yerine getirip kendimi geliştirmek için çözüm yolları bulmaya gideceğim. Ne zaman olur bilemem. Ama insan gibi yaşama hakkı istiyorum. Karşımdaki insanın gözünde ayrımcılık görmek istemiyorum. Neyse bu böyle uzar gider. İçinde sevgi ve dürüstlük olan herkese sarılıyorum efenim Sevgiler.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir