Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım: “Heval Meral bilsin ki, hayali kürdistan olanın sonu kabristan olur”

featured

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Siirt ziyaretinde “Burası Kürdistan” diyen esnaf Cemil Taşkesen, “Terör örgütü propagandası” yaptığı iddiasıyla gözaltına alınmasının ardından serbest bırakılmıştı. Taşkesen’in “Dilimiz inkar ediliyor, kimliğimiz inkar ediliyor, ‘Kürdistan’ inkar ediliyor. Biz buna karşıyız. Şu an sizin bulunduğunuz yer ‘Kürdistan’dır ama ne yazık ki Meclis’te bu ‘Kürdistan’ inkar ediliyor” sözlerine Akşener’in sessiz kalması tepki çekmişti.

“Ömer’in Yolu” diyordu meğer Pervin’in yoluymuş… Meral Akşener’in ‘kürdistan’ sessizliği

Türk Gençlik Şöleni programında konuşan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, İYİ Parti lideri Meral Akşener’i hedef aldı. Yıldırım, Akşener’e Heval diye seslenerek, ” Son ülkücü ayakta kaldıkça Heval Meral bilsin ki hayali Kürdistan olanın sonu kabristan olur” sözleriyle tepki gösterdi.

Yıldırım’ın programda yaptığı konuşma şu şekilde:

  • Geçtiğimiz günlerde İP’in müdiresi bir ziyaretinde kendisi gibi bir kişiyi bulmuş karşılıklı bir sohbete dalmışlar. Sohbetin içeriği tamamen bölücülerin istekleri ve akıllarından geçen durumları anlatmasıdır. Karşındaki şahıs sözde Kürdistandan bahsetiyor, kendisi de ona ne Kürdistan’ı ulan burası Türkiye Cumhuriyeti diyemiyor. Bunların zihinlerinde ne varsa karşılarına da gittikleri her yerde aynı durum çıkıyor, ama milliyetçi-ülkücü hareket dimdik ayakta ne vatanımızı böldürülmesine müsaade ederiz ne bu düşüncelerin gündeme getirilmesine müsaade ederiz.

“Hayali Kürdistan olanın sonu kabristan olur”

  • Biz bunların karşında dimdik duracağız, bir bölücülük sevdası milletimizin başına bela Serok Ahmet vardı şimdi bir de Heval Meral çıktı karşımıza. Son ülkücü ayakta kaldıkça Heval Meral bilsin ki hayali Kürdistan olanın sonu kabristan olur. CHP, HDP ve İP’in zihinlerinde olan her yerde ortaya çıkmıştır. Milletimizi, devletimizi bölmek için ellerinden geleni yapmakta, bütün dış mihraklarla iş birliği yapmaktan hiçbir zaman çekinmemektedirler.
  • Türk Gençliğini X-Y-Z kuşağına bölmeye çalışanlar da bunlardır. Bize göre Türk Gençliği birdir, Türk Gençliği, devletini, milletini seven bir hassasiyetle yetişmektedir. Kim ne derse desin bugün ülkücü Türk Gençliği bu hassasiyeti yaşamakta, devleti, milleti için ölümü, şehitliği göze alabilecek değerler ışığında yetişmeye devam etmektedir. Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençlik bugün burada bu salondadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir