Ahmet Şık ve terör koalisyonunun hedefinde yine İçişleri Bakanlığı var

TKP'li Ahmet Şık, firari FETÖ'cü teröristlerin kendisine servis ettiği bir ses kaydı ile yine İçişleri Bakanlığını hedef aldı.

featured

Firari FETÖ’cü teröristler ile “Türkiye Cumhuriyeti Devleti katildir, Devleti yıkmamız gerek” sözleriyle hatırlanan TİP’li Ahmet Şık’ın, terörle mücadelede terör örgütlerine kök söktüren İçişleri Bakanlığına olan düşmanlıkları devam ediyor.

Bugüne kadar pek çok montaj ve kurgu haberi sosyal medyada servis eden çeteye; YPG/PKK sempatizanı gazeteciler, organize suç örgütü ele başları, uyuşturucu tacirleri, Alparslan Kuytul’un başını çektiği Furkancılar’ın yanı sıra bazı CHP milletvekilleri de destek vermişti.

TÜM SENARYOLARI PENSİLVANYA’DA YAZILIYOR

Terörle mücadelede terör örgütlerini çökme noktasına getiren, Türkiye içinde uyuşturucu trafiğini ve ticaretini bitiren İçişleri Bakanlığı’nı hedef alan asılsız iddiaların kaynağı ise hep aynı lokasyondan!

Terörist başı Fetullah Gülen’in CIA tarafından ustaca yetiştirilmiş algı yönetimi ekibi tarafından kaleme alınan senaryolar; örgütün uzmanlaştığı kurgu ve montajlarla desteklenerek Türkiye kamuoyunda aktif olan kripto gazetecilere iletiliyor.

Kiralık gazeteciler tarafından sosyal medyada paylaşılan iddialar ise bazı CHP’li isimlerin desteğiyle bir anda Türkiye kamuoyunda gündeme geliyor.

TÜRKİYE DÜŞMANI AHMET ŞIK DEVREDE

PKK’yı terör örgütü olarak görmediğini defalarca dile getiren ve HDP’den milletvekili seçildikten sonra azılı militanların toplandığı ‘arka bahçe’ TKP’ye katılan Ahmet Şık, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti katildir, Devleti yıkmamız gerek” sözleriyle hafızalara kazınmış bir isim…

Aynı Ahmet Şık, bugün dolandırıcı Sezgin Baran Korkmaz’ın Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı hakkındaki mesnetsiz iddialarını yeniden gündeme getirdi.

Şık’ın paylaştığı kurguyu hazırlayan FETÖ ekibi ise, Ahmet Şık’ın paylaşımına sosyal medyada destek verdi.

İÇİŞLERİ NEDEN HEDEFTE?

FETÖ ve PKK başta olmak üzere terör örgütlerinin Türkiye’deki militanlarına göz açtırmayan ve yurt içinde PKK’lı terörist sayısını 150’nin altına düşüren İçişleri Bakanlığı, uzun zamandır teröristlerin hedefinde.

Terörün finansmanı olan uyuşturucu kaçakçılığında tarihin en büyük operasyonlarına imza atan İçişleri Bakanlığı, terörün finansmanı gibi insan kaynağını da kurutan politikalar yürütüyor.

Türkiye içinde hareket zemini kalmayan terör örgütlerinin tek kurtuluş yolu ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İçişleri Bakanlığından indirilmesi.

Bu maksatla her hafta iki-üç kurgu haberle İçişleri Bakanı Soylu’yu hedef alan terör uzantısı gazeteciler, resmi belgelerle ortaya çıkarılan yalanları yüzünden artık inandırıcılıklarını kaybettikleri için bazı CHP’li milletvekillerinden başka kimse tarafından ciddiye alınmıyorlar.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir