Travesti olduktan sonra Meli Bendeli adını alan Ahmet Melih Yılmaz mini elbisesiyle poz verdi

Çukur’da ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran ve sonrasında da Cam Tavanlar dizisiyle izleyicisyle buluşan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirerek travesti olduğunu açıklamıştı. Yeni yaşamında Melis Bendeli adını alan oyuncu şimdi de Instagram’dan mini elbiseli pozlarını takipçileriyle paylaştı.

featured

Birçok tiyatro oyununda rol alan ve televizyon dizilerinde de boy gösteren oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, Çukur dizisinde hayat verdiği Timsah Celil karakteriyle büyük bir üne kavuştu.

2020 yılında Adana Altın Koza Film Festivali’nde ‘Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görülen Ahmet Melih Yılmaz, son olarak Cam Tavanlar dizisinde Şinasi karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Birçok sinema filmi ve dizide rol alan Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı görüntüyle trans birey olduğunu duyurdu. Oyuncu Yılmaz, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Armağan Çağlayan’ı ağlatmıştı! Travesti olduktan sonra Meli Bendeli adını alan Ahmet Melih Yılmaz’dan mini etekli dans şov

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı yayın sırasında ise “Travestiyim, diye ’ayol’ diye konuşmak zorunda değilim. Travestiyim, diye dudaklarımı da yaptırmak zorunda değilim” dedi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken başarılı isim, Insragram’a hızlı bir giriş yaptı.

Yeni kimliği ile hesap açan Meli Bendeli, kısa sürede büyük ilgi gördü.

Cesur paylaşımları ile ilgi çeken Bendeli’ye gelen övgü dolu yorumlar dikkat çekti.

İşte o pozlar…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir