İğrenç fantezilerini gerçekmiş gibi anlatan sapık profesör Ahmet Ercan, Emniyet’te ‘pişmanım’ dedi

“İlk iki gün asker inmediği için korumasız kadınlara tecavüz edilmiş” şeklindeki paylaşımı sonrası hakkında soruşturma açılan ve dün gözaltına alınan Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’ın ifadesi ortaya çıktı. Ercan’ın “Pişmanım, art niyetim yoktu” dediği öğrenildi.

featured

Asrın felaketini yaşayan Türkiye depremin yaralarını sarmaya çalışırken, deprem bölgesindeki yalan haber ve provokasyonlarda tüm hızıyla devam ediyor.

Sarsıntıların yaşandığı ilk dakikalar ve devam eden günlerde, özellikle sosyal medya yalan yanlış haberlerle çalkalanıp durdu.

Teyitsiz ve var olmayan ihbarlar yüzünden bazı noktalara yardımlar bile gecikti.

Dezenformasyonla mücadele yasası gereğince yalan haber ve yanlış bilgilere yer verenler tek tek tespit edilerek, haklarında inceleme başlatıldı.

thumbnail
İlişkili Haber
CHP trollerinden etkileşim alacağım diye başını yaktı! Prof. Dr. Ahmet Ercan gözaltına alındı

KORUMASIZ KADINLARA TECAVÜZ İDDİASI

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı da Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan hakkında soruşturma açtı.

Twitter hesabından “İlk iki gün asker inmediği için korumasız kadınlara tecavüz edilmiş” şeklinde bir paylaşım yapan Ercan, ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçlamasıyla Elazığ’da gözaltına alındı.

Övgün Ahmet Ercan, daha sonra Malatya’ya getirildi.

EMNİYETTE ‘PİŞMANIM’ DEDİ

Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Prof. Dr. Ercan, savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği nöbetçi hakimlik tarafından yurt dışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’ın emniyetteki ifadesinde, “Pişmanım, art niyetim yoktu, oralarda öyle konuşuyorlardı, doğru olmadığını öğrendim, ben de paylaştım ve geri kaldırdım.” dediği öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir