Ahmet Davutoğlu, Selçuk Özdağ’ı ziyaret etti: “17 dikiş atıldı, yarın ameliyata alınacak”

featured

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, evinin önünde sopalı saldırıya uğrayan Selçuk Özdağ’a hastanede geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Davutoğlu, Özdağ’ın Cuma namazına giderken saldırıya uğradığını hatırlatarak, “Selçuk bey birçok ateş çemberinden geçmiş bir arkadaşımızdır. 12 Eylül’ün otoriter, darbeci, dikta döneminde 7.5 yıl hapis yatmış, idamla yargılanmış bir arkadaşımızdır. 15 Temmuz’da da kahramanca direnmiştir. İlkeleriyle yaşamıştır, yaşamaya devam edecektir” dedi.

Saldırıyı Cumhurbaşkanı ile Bahçeli’nin kınamadığını ifade eden Davutoğlu, ” Türkiye’de rejimi değiştirmeye ve dikta rejimi kurmak isteyenlerin hedeflerine dönük bir saldırıdır ve açık bir şekilde Türkiye’deki demokratik düzeni yıkma parantezi içinde ele alınmalıdır” ifadelerini kullandı.

“AMELİYAT OLACAK”

Gelecek Partisi lideri şunları söyledi:

Genel Başkan Yardımcımız Sayın Selçuk Özdağ alçakça, kalleşçe bir saldırıya uğradı. Cuma namazına gitmek üzere evinden ayrılırken silahlı ve sopalı 5 kişi kendisine cinayete teşebbüs edecek şekilde bir saldırı gerçekleştirdi. Elhamdulillah kaygı duyduğumuz şekilde kafa travmasına benzer bir durum yok. 17 dikiş atıldı. Hala ciddi şekilde travmatik etki devam ediyor. Yarın sabah 07.30’da da ortopedik bir ameliyat geçirecek. Sağlığı dolayısıyla Allah’a hamd ediyoruz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir