Ahmet Davutoğlu, PKK sempatizanı Metin Pirani ile Kürtçe eğitim ve anayasa toplantısı yaptı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ankara'da sözde 'Kürdistan Azadi Hareketi' Genel Sekreteri Metin Pirani ile bir araya geldi.

featured

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 6’lı masaya yaptığı ‘kriz’ tehdidinin gölgesinde Ankara’da sözde “Kürdistan Azadi Hareketi” Genel Sekreteri Metin Pirani ile bir araya geldi.

Terör örgütü PKK’nın siyasi kolu HDP ile ittifak kuran Gelecek Partisi’nin Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sözde ‘Kürdistan Azadi Hareketi’nin Genel Sekreteri Metin Pirani’yi makamında ağırladı.

AHMET DAVUTOĞLU’NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Örgüt propagandasını yapan sözde STK’nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Pirani, Ahmet Davutoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kürtçe Eğitim ve Yeni Anayasa konuları ele alındı. Misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz.” ifadeleri yer aldı.

‘KENDİ KAFAMIZA SIKIYORUZ’

Terör sevici Metin Pirani, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, teröristlerin eylemlerinin Diyarbakır’da değil de Paris’te olmasına tepki göstermişti. Fransız halkının bu görüntüleri görmek istemediğini söyleyen Pirani, “Burası Diyarbakır Özlem 2000 lokantasının önü değil. Buna hakkınız yok. Kendi kafamıza sıkıyoruz” demişti.

metin pirani kimdir

BÖLÜCÜ ZİHNİYET

Öte yandan Metin Pirani’nin genel sekreteri olduğu sözde “Kürdistan Azadi Hareketi” bölücü faaliyetleriyle ön planda. Söz konusu oluşumun sosyal medya hesapları mercek altına alındığında konum kısmında “Amed/Kürdistan” ibaresinin yer aldığı gözlemlendi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir