Türkiye’de kız çocuklarına örnek gösterilen lezbiyen Ebrar Karakurt, sevgilisi ile kucak pozu paylaştı

Türkiye'de kız çocuklarına örnek gösterilen lezbiyen voleybolcu Ebrar Karakurt, sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtladı.

featured

İtalyan takımı Igor Gorgonzola Novara’da forma giyen voleybolcu Ebrar Karakurt, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Karantina süreci bitmeyen Karakurt, takipçileriyle Instagram üzerinden soru cevap etkinliği gerçekleştirdi. Ünlü voleybolcu, özel hayatı hakkında yapılan olumsuz yorumlara yanıt verdi.

 

”DİLİ OLAN KONUŞUYOR”

Karakurt, kendisine yöneltilen ”Eleştirilere ve baskılara nasıl dayanıyorsun? Duygusal çöküntü yaşadığın oldu mu?” sorusuna, ”Hiç olmadı. Ben gülüyorum sadece. Zaten dili olan konuşuyor. Ben en iyi yaptığım şeyi yapıp sahada cevap vermeye devam ediyorum. Gamsızım ben. Eleştiriler sökmüyor bana.” yanıtını verdi.

SEVGİLİSİNİ KUCAĞINA ALDIĞI POZU PAYLAŞTI

Ebrar Karakurt, takipçilerinin isteği üzerine sevgilisi İmge ile hiç bilinmeyen bir fotoğrafını paylaştı. Karakurt’un İmge’yi kucağına aldığı kare dikkat çekti.

ELİDOR‘LA İKİNCİ REKLAM FİLMİ

Bir şampuan firmasıyla anlaşan Karakurt, ”Müjdemi isterim! İkinci reklam filmi yolda, geliyor. Bu sefer ilkinden de güzel olacak” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir