Afyonkarahisar’da kayıplara karışan öğretmen Muhammed Yardımcı’nın cansız bedeni Senir Göleti’nde bulundu

featured

Afyonkarahisar’da ailesine bıraktığı notun ardından bir daha kendisinden haber alınamayan öğretmen Muhammed Yardımcı’nın vefat haberi büyük üzüntü yarattı.

Cansız bedeni Ortapınar köyü yakınlarındaki Senir Göleti’nde bulunan öğretmenin yapılan ilk incelemelerde intihar ettiği şüphesi üzerinde duruldu.

Ailesi ulaşamayınca endişelendi

Dün akşam saatlerinde ailesine not bırakarak evden Muhammed Yardımcı’ya (31) bir süre sonra ailesi ulaşamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine Yardımcı’yı bulmak için çalışma başlatıldı.

Önce elbiseleri bulundu

Arama çalışmaları sonrası Yardımcı’nın 03 SN 603 plakalı aracını bulan kurtarma ekipleri, şahsın elbiselerini de bulunca arama çalışmalarını gölet çevresinde yoğunlaştırdı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne bağlı kurtarma ekipleri yoğun uğraş verdikleri arama çalışmasında şahsın gölete girerek boğulduğu ihtimali üzerine bölgeye dalgıç ekibi istedi.

İntihar mı etti?

Göletten çıkarılan Yardımcı’nın cesedi ardından otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Yapılan ilk tespitlerde Yardımcı’nın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Yardımcı’nın uzun yıllardır öğretmen olduğu ve Zafer Anadolu Lisesi’nde bu yıl görev yapacağı öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir