AFAD Başkanı Sezer’den CHP’li sahtekar Özgür Özel’in yalanına cevap

AFAD Başkanı Yunus Sezer, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in 'EMO’nun çadır kentlerin elektrik tesisatlarının kurulmasına yönelik gönüllü yardım talebinin AFAD tarafından reddedildi' iddiasına yanıt verdi. İddiaları yalanlayan Sezer, "Bir de bu dezenformasyona zaman ayırmak zorunda kaldık." dedi.

featured

AFAD Başkanı Yunus Sezer, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in ileri sürdüğü iddialarını yalanladı.

CHP’li Özel, AFAD’ın elektrik tesisat çalışmalarını engellediğini iddia ederken AFAD Başkanı Sezer ise, “Dünyanın karşılaştığı en büyük afetlerden birini yönetmek için çalışırken, bir de bu dezenformasyona zaman ayırmak zorunda kaldık.” ifadelerini kullandı.

ÖZGÜR ÖZEL’İ FENA KANDIRDILAR

CHP’li Özgür Özel sosyal medya hesabı üzerinden AFAD’a yönelik, “Elektrik Mühendisleri Odası’nın çadır/konteyner kentlerin tesisatı ve elektrifikasyonu için gönüllülük esasıyla destek verme taleplerinin AFAD tarafından reddedildiğini öğrendim. AFAD’ın kararı kabul edilemez. Gün husumet değil dayanışma günüdür. Karar gözden geçirilmelidir.” iddiaları ileri sürdü.

‘DEZENFORMASYONA ZAMAN AYIRMAK ZORUNDA KALDIK’

AFAD Başkanı Yunus Sezer, iddiaları ileri süren Özel’e yönelik ise, “Sayın vekilin iddalarını araştırdık, ancak ne öyle bir yazı, ne de bir talep var. Dünyanın karşılaştığı en büyük afetlerden birini yönetmek için çalışırken, bir de bu dezenformasyona zaman ayırmak zorunda kaldık. Şimdi işimizin başına dönüyoruz” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir