Cinsel gücü olmayan Adnan Oktar’ın kediciklerine parmağı ile tecavüz ettiği ortaya çıktı

Organize suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın mahkeme görüntülerinden ilginç bir bölüm ortaya çıktı. Duruşmada hakimin kadınlara cinsel saldırıları parmak yoluyla yaptığı iddialarını sorması üzerine Oktar, "Yalan söylüyorlar. Cinsel gücüm çok yerinde. Koç gibiyim" diyor.

featured

11 Ocak 2021’de karara bağlanan Adnan Oktar Organize Suç Örgütüne yönelik davada, 12 Kasım 2020 tarihinde görülen duruşmaya ait görüntüler ortaya çıktı.

CİNSEL GÜCÜNÜN YETERSİZ OLDUĞU İTİRAZ ETTİ

76’sı tutuklu 238 sanığın yargılandığı davaya ait görüntülerde Oktar’a, hakkındaki cinsel istismar suçları yöneltiliyor. Hakkındaki iddianamede Oktar’ın cinsel gücünün yerinde olmadığı belirtilirken Oktar ise bu duruma karşı çıkıyor.

‘SON DERECE GÜÇLÜYÜM’

Oktar, “Olağanüstü bir insanım, gökten indim. Böyle bir iddiam yok. Böyle bir şey de olmaz aklı başında bir insanım. Cinsel gücümde hiçbir sorun yok, gayet sağlıklıyım, son derece güçlüyüm. Yani cinsel ilişkiye engel bir halim yok.” ifadelerini kullanıyor.

PARMAK İDDİASI

Mahkeme hakimi ise Oktar hakkındaki iddiayı, “İddia edilen cinsel saldırı eylemlerini parmak sokmak suretiyle gerçekleştirdiği, istese de penis kullanarak gerçekleştiremeyeceğini söylediler. Doğru mudur?” ifadeleri ile dile getiriyor.

Benzer Haberler
Ekran görüntüsü 2022-11-16 131103
Adnan Oktar’a 891 yıl hapis cezası!
adnan-oktar-şebnem-korur-fincancı
Şebnem Korur Fincancı ve Adnan Oktar’cılar akraba çıktı! Kızı Kardelen Fincancı’yı örgüte gelin vermiş
ümit-özdağ
Ümit Özdağ’ın kayınbiraderi Ali Sadun Engin, Adnan Oktar örgütünden gözaltına alındı
adnan oktar
Adnan Oktar, “Beni kıskanıyorlar” dedi ve ekledi: Homoseksüel lobisi ve çirkin kadınlar…

‘EVVEL ALLAH KOÇ GİBİYİM’

Oktar ise bunun üzerine, “Yok evvel Allah koç gibiyim. Son derece sağlıklıyım. Cinsel gücüm çok güzel yerinde. Olağanüstü bir güce sahibim. Öyle bir derdim yok. Bu da haset ettikleri bir konu herhalde ki.” diyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir