Sosyete, Adnan Çebi ile Aslıgül Atasagun’un 800 milyonluk boşanma davasını konuşuyor!

Cemiyet hayatı Adnan Çebi ile Aslıgül Atasagun’un boşanma davasıyla çalkalanıyor. Ünlü iş insanı Adnan Çebi, 8 yıl önce evlendiği Aslıgül Atasagun ile ayrılma kararı aldı. Eşinin kaprisli, geçimsiz ve taleplerinin sınırı olmadığını iddiasıyla boşanma davası açan Adnan Çebi, uyumsuzluk yaşadıklarını ileri sürerken, Aslıgül Atasagun de evlilikleri boyuncayalnız bırakıldığını söyleyerek, 800 milyon Türk lirası tazminat istedi.

featured

Son günlerde cemiyet hayatı bu boşanma davasıyla çalkalanıyor! Ünlü iş insanı Adnan Çebi, Aslıgül Atasagun ile olan 8 yıllık evliliğini noktalamak istedi.

Çebi, “Kişilik yapılarımızın farklılığından kaynaklanan uyumsuzluk yaşıyoruz” deyip boşanma davası açtı. Ayrıca ünlü iş insanı, eşinin geçimsiz, kaprisli ve taleplerinin sınırı olmadığını da belirtti.

250 BİN LİRA NAFAKA İSTEDİ

Aslıgül Atasagun, evlilikleri sürecinde çocuk sahibi olmak için defalarca tedavi gördüğünü ve eşinin kendisiyle ilgilenmediğini söyledi. “İlgisiz ve yalnız bırakıldım, hakaretlere maruz kaldım” diyen Atasagun, 350 milyon TL maddi, 450 milyon TL manevi tazminat talep etti. Ünlü güzel, ayrıca 250 bin lira yoksulluk nafakası da istedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir